Wybór auta RS4, M3 sedan. C63

28 Gru 2008, 12:01

Witam mam ok 300tyś na auto i chciałbym wiedzieć co lepiej wybrać mam na oku Audi RS4 BMW M3 Sedan i Mercedesa C63. Które auto najlepiej nadaje się do szybkiej jazdy i do lansowania po mieście :]

Pozdrawiam
dareg
Początkujący

28 Gru 2008, 12:16

Znowu ten dzieciak, jakis czas temu kupował Lancera/Impreze, potem ML / TOUAREG , a w styczniu 2008 Poloneza/Passata B5, wystarczt przeleciec po Twoich postach by wywnioskowac z nich, że nie masz więcej niż 15 lat, aż tak widoczne błędy ort robisz...

Idz sobie odpal Need For Speeda, wpisz kody i będziesz miał wszystkie te samochody o których napisałes wyżej.
Baqś

28 Gru 2008, 12:21

czepiacie się kolega widocznie ma miliony na koncie i zmienie auta 5 razy rocznie, stopniowo, na coraz mocniejsze ;pp No ja nie wiem czy w Need for speed, chyba łatwiej będzie je znaleźć w Test Drive :lol:
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

28 Gru 2008, 12:27

Baqś napisał(a):Znowu ten dzieciak, jakis czas temu kupował Lancera/Impreze, potem ML / TOUAREG , a w styczniu 2008 Poloneza/Passata B5, wystarczt przeleciec po Twoich postach by wywnioskowac z nich, że nie masz więcej niż 15 lat, aż tak widoczne błędy ort robisz...

Idz sobie odpal Need For Speeda, wpisz kody i będziesz miał wszystkie te samochody o których napisałes wyżej.

Widzę że żal ci dupę ściska że ja mam i mogę ty nie masz i nie możesz ;]
dareg
Początkujący

28 Gru 2008, 12:48

To po co ci by był polonez, jeśli masz tyle kasy???
piotreq
piotreq
Zaawansowany

28 Gru 2008, 12:57

dareg napisał(a):
Baqś napisał(a):Znowu ten dzieciak, jakis czas temu kupował Lancera/Impreze, potem ML / TOUAREG , a w styczniu 2008 Poloneza/Passata B5, wystarczt przeleciec po Twoich postach by wywnioskowac z nich, że nie masz więcej niż 15 lat, aż tak widoczne błędy ort robisz...

Widzę że żal ci dupę ściska że ja mam i mogę ty nie masz i nie możesz ;]

A skąd wiesz, czym Baqś jeździ? :)
adelon
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyższy poziom bezpieczeństwa - Dacia Duster
    Duster jest wyposażony w szereg systemów, które przyczyniają się do lepszej ochrony pasażerów. Samochód ma wzmocnioną konstrukcję: nowe podłużnice o większej grubości (+0,2 mm) wykonane ze stali ...

28 Gru 2008, 13:25

oj nie mam zamiaru wam nic udowadniać nie musicie wierzyć i tak sram na was ;]
dareg
Początkujący

28 Gru 2008, 13:27

dareg napisał(a):oj nie mam zamiaru wam nic udowadniać nie musicie wierzyć i tak sram na was ;]

A my na Ciebie i cała Polska na to patrzy.
adelon
Początkujący

28 Gru 2008, 13:47

dareg napisał(a):oj nie mam zamiaru wam nic udowadniać nie musicie wierzyć i tak sram na was ;]

dzieciaku weź znajdź sobie forum dla nastolatków i tam pogadaj o swoich problemach, a nie będziesz tu poważne forum zaśmiecał swoimi wypocinami.
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

28 Gru 2008, 14:58

oj żal mi was zazdrość was zżera ;]
dareg
Początkujący

28 Gru 2008, 15:15

Proponuje, aby moderator zamknął tą żenadę... A ty dareg, nawet jeśli to prawda, że chcesz kupić taką furę, to i tak nie jesteś najbogatszy na świecie i nie masz się czym chwalić i nie staraj się nami rządzić, bo i tak się ciebeie nie będziemy słuchać...
piotreq
piotreq
Zaawansowany

28 Gru 2008, 17:55

dareg napisał(a):oj żal mi was zazdrość was zżera ;]

Mam swoje marzenia i uwierz mi, że te twoje są bardzo skromne przy moich, więc raczej Ci nie zazdroszcze tych marzen, które wypisałes w pierwszym poscie.

Poziom intelektualny twoich wypowiedzi jest równy poziomowi dziciaka z podstawówki.

Pozdrawiam kolege z kompleksami.
Baqś

28 Gru 2008, 18:28

A może ten ktoś po kim jeździcie zakłada takie tematy bo poloneza chciał kupić jego dziadek, lancera chciała kupić babcia, ML-a wujek, a burmistrz miasta audi rs4 i żadne z nich nie ma internetu i zwraca się do tej osoby bo ta z całej miejscowości ma internet.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

28 Gru 2008, 18:42

Pewnie tak! Kurcze ale babcia za sterami Lancera... :shock:
mistrz27
Początkujący

28 Gru 2008, 20:13

heh... no nie śmiejcie się... niedawno widziałem dziadka w EVO... ;pp Mogło tak być, ja tego nie wykluczam...
piotreq
piotreq
Zaawansowany