REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no oczywiście nie może być to jakaś kosmiczna różnica. Na allegro sprawdzaj czy będziesz miał dostępny taki pierścień. Przykładowa aukcja [link do oferty na Allegro wygasł] . Jak chcesz kupować jakieś chińskie felgi to najbezpieczniej będzie 16 na oponie minimum profil 55.Neq94 napisał(a):Czyli na otwór centralny mogę najmniej uwagi poświecić
a czy kuzyn jezdził kiedyś na chińskich 17? Ja tak i to nie jednym auciem. Kilka razy w sezonie odwiedzałem wulkanizatora na prostowanie felg. Jak chcesz kupić 17 to kupuj coś firmowego. Ja na Twoim miejscu kupił bym 16 bo masz już opony i komfort jazdy jest lepszy bo przy 17 na szerszym kapciu potrafi myszkować po drodze jak masz nierówny asfalt a to średnio przyjemne uczucie jak musisz walczyć z autem.Neq94 napisał(a):Znalazlem juz pare fajnych felg jednak kuzyn doradzil mi zebym wziął sb felgi 17''
Ze śrubami nie ma problemu więc myślę że wystarczy że podasz przy kupnie konkretny modelu samochodu. To jest o tyle ważne że jest sporo różnych śrub jeden są takie jak kolega opisał inne stożkowe mają gniazda oprócz tego mogą się różnić długością, skokiem gwintu itd.Neq94 napisał(a):co do tych srub to mozna takie sruby pozniej zakupic bez problemu? Czy trzeba sie meczyc zeby znalesc to czego sie szuka
Ja bym poszukał fajnych 16 i nawet trochę dołożył przy kupnie żeby mieć coś porządnego niż kupować 17" + opony. W twoim przypadku myślę że nie ma co się zastanawiaćNeq94 napisał(a):Czy dac sb spokoj i zakupic felgi 16?