W tej cenie dostaniesz BabySafe Basset koło 300 zł o ile dobrze pamiętam. Ja już potrzebuję wersje dla starszych dzieci, ale korzystałem z niego i teraz ma go siostra.
Skoro przekazałem siostrze to chyba logiczne. Kompatybilny z bazą isofix i wózkami, regulowany zagłówek, trzypunktowe pasy, materiał hypoalergiczny, mata termiczna. W zasadzie wszystko czego się oczekuje od fotelika dla najmłodszych.
Ale to jest fotelik bez bazy do samochodu więc trzeba doliczyć koszt samej bazy która będzie kosztowała prawdopodobnie drugie tyle (około 560zł).
Jak ja kupowałem to trafiła mi się okazja i kupiłem używany za połowę ceny z isofix. Praktycznie nie było widać śladów użytkowania fotelika. Dlatego warto czasem przejrzeć aukcje i zobaczyć czy nie ma czegoś ciekawego. Warto patrzeć tez na bezpieczeństwo i ilość gwiazdek z testów ADAC.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Jak sprawnie przebrnąć przez naprawy powypadkowe? Udział w wypadku lub stłuczce niesie za sobą lawinę konsekwencji. Najważniejsze jest życie i zdrowie uczestników zdarzenia, ale zaraz potem nasza uwaga skupia się na uszkodzonym samochodzie. Wyłączenie pojazdu z użytkowania ...
Jak ktoś chce wydać więcej to spotkałem się ostatnio z fotelikiem BabySafe Westie kosztuje więcej jakieś 600 zł jest jednak dla kategorii wagowej 0-18 kg i co ważne jest od razu z bazą i stopą stabilizującą. Opcja warta zastanowienia.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.