W tej cenie dostaniesz BabySafe Basset koło 300 zł o ile dobrze pamiętam. Ja już potrzebuję wersje dla starszych dzieci, ale korzystałem z niego i teraz ma go siostra.
Skoro przekazałem siostrze to chyba logiczne. Kompatybilny z bazą isofix i wózkami, regulowany zagłówek, trzypunktowe pasy, materiał hypoalergiczny, mata termiczna. W zasadzie wszystko czego się oczekuje od fotelika dla najmłodszych.
Ale to jest fotelik bez bazy do samochodu więc trzeba doliczyć koszt samej bazy która będzie kosztowała prawdopodobnie drugie tyle (około 560zł).
Jak ja kupowałem to trafiła mi się okazja i kupiłem używany za połowę ceny z isofix. Praktycznie nie było widać śladów użytkowania fotelika. Dlatego warto czasem przejrzeć aukcje i zobaczyć czy nie ma czegoś ciekawego. Warto patrzeć tez na bezpieczeństwo i ilość gwiazdek z testów ADAC.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Dacia Logan MCV Model słynący z atrakcyjnej ceny w stosunku do oferowanej przestronności wnętrza, wysokiej niezawodności i praktyczności, zyskał nowy design, nowe osiągi oraz silniki. Nowy Logan MCV – 5-miejscowe kombi – jest ...
Jak ktoś chce wydać więcej to spotkałem się ostatnio z fotelikiem BabySafe Westie kosztuje więcej jakieś 600 zł jest jednak dla kategorii wagowej 0-18 kg i co ważne jest od razu z bazą i stopą stabilizującą. Opcja warta zastanowienia.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.