Witam ponownie
![Wink :wink:]()
W tej chwili wróciłem z przed domu, pewnie chętnie zapytacie po co to mówię...
![Question :?:]()
A więc akurat sąsiad - posiadacz dyskoteki 1 wrócił do domu i go złapałem zanim wjechał do garażu
![Laughing :lol:]()
Jest to dyskoteka rocznik 97 przebieg 197 tysięcy wersja 3 drzwiowa zarejestrowany na cięzarowe. Ojciec ma firmę więc z tego co wiem jeśli go odpowiednio zarejestrujemy to będzie -22% vatu przy ubezpieczeniu, czy jakoś tak - dokładnie tematu nie znam, dowiem się od Taty wieczorem
![Rolling Eyes :roll:]()
Stan tej dyskoteki hmm... Generalnie jest ok, zanim w niej usiadłem miałem wrażenie że drzwi kierowcy są troszkę opadnięte bo szpara się powiększała lekko u góry drzwi idąc od zawiasów w kierunku przeciwnym. Siadłem sobie na chwilkę, ahh... Na fotkach fotele wyglądają jak taborety, a tu heca! Siedziałem jak król!
![Very Happy :grin:]()
Miejsca w aucie mnóstwo. Nie raz i nie dwa patrzyłem przez okno widząc sąsiada leżącego pod autem konserwującego podwozie, myślę że nie ma się co obawiać. W Disco wrażliwa jest podłoga w bagażniku, pytałem jak tam sytuacja się miewa - powiedział że jest zrobiona. Co ciekawe w trakcie rozmowy nagle usłyszałem... "Jak chcesz to Ci go mogę sprzedać"
![Embarassed :oops:]()
Jak zaczynałem rozmowę powiedziałem że rozglądam się właśnie za Discovery 1 w okolicach 14-16 tysięcy, może właśnie dlatego powiedział że za około 16 jest mój
![Laughing :lol:]()
myślę że coś spuści, jeśli bym się zdecydował. Pamiętam, że gdy go kupił rok temu miał zamontowany Grill i taką konstrukcję stalową na tylnej klapie, myślę że dorzuci (oczywiście zapasowe koło również, które jest właśnie na tej konstrukcji). Odmontował tą konstrukcję, bo mu drzwi siadły
![Shocked :shock:]()
. Wspomniał że jest parę rzeczy do zrobienia ale on to zrobi zanim mi sprzeda jeśli się zdecyduję. Co myślicie o tym egzemplarzu? Silnik oczywiście 2,5. Co do wyposażenia się dowiem jak go następnym razem złapię. Odpowiadając na Wasze pytania na początku na pewno będzie to turystyka, nie błoto po klamki
![Very Happy :grin:]()
Więc jak rzekł kolega Wezyrro będzie to opcja idealna
![Smile :)]()
Czekam na odpowiedzi, dziękuję za dotychczasowe i pozdrawiam
![Cool :cool:]()
Link do zdjęcia omawianego wozidła
[link wygasł]