REKLAMA
Witam! Na początku lipca czeka mnie osiemnastka na którą czekam od 2 lat - jedynie myśląc o aucie Na start będę miał koło 14-16 tysięcy, w 4x4 zakręciłem się w... sobotę! I tak się zakręciłem że zapomniałem o wszystkich autach jakie dotychczas chodziły mi po głowie! Jestem przekonany że będzie to samochód terenowy, bez wątpienia. Siedząc dniami i nocami śledzę tematy dotyczące różnych aut. Proszę Was o selekcję tego co jest w teren na to co wchodzi w grę i na to co odpada. Dotychczas myślałem o Patrolu Y60 2.8TD w Longu, lecz przegrał z obecnie priorytetową Dyskoteką przez wadę z chłodzeniem silnika (wybuchające silniki ) oraz przez spalanie. Jak na razie po głowie chodzi mi Land Rover Discovery I 2,5TDi - ma go sąsiad, więc będę miał okazję się przejechać.
WYMOGI:
Auto potrzebuję w teren i do miasta. Generalnie potrzebuję autko które będzie mi potrzebne każdego dnia do jazdy do szkoły i z powrotem oraz w teren. Z racji że moje serce leży w górach czasem będę potrzebował gdzieś podjechać z wielkimi ciężkimi plecakami i 5 osobami na pokładzie. Poza tym chciałbym się zacząć zajmować off roadem Powoli zapuszczając się w coraz cięższy teren, oczywiście inwestując w auto. Jak możecie to napiszcie co sądzicie o Dyskotece, oraz zaproponujcie inne autka. W propozycjach prosiłbym o napisaniu na temat awaryjności auta, spalania, kosztu części i możliwości.