Wybór opon Fiat Grande Punto 1.2

16 Mar 2023, 10:32

Cześć!
Jestem przed zakupem opon letnich do Fiata Grande Punto 1.2
Auto do jazdy po mieście.
Interesują mnie opony w niskiej cenie, ale też nie chcę kupić czegoś co będzie trzeba za chwilę wymieniać.
Czy ten model będzie odpowiedni?
Austone
SP802
175/65 R15 84 V
Paulinx7
Obserwowany

16 Mar 2023, 11:13

Paulinx7 napisał(a):Interesują mnie opony w niskiej cenie, ale też nie chcę kupić czegoś co będzie trzeba za chwilę wymieniać.
Ok, ale jaki masz budżet założony na takie opony bo tu podałeś jakiegoś najtańszego Chińczyka ;/

Rozmiar który potrzebujesz 175/65R15 to oryginalny? jeżeli tak to już lepiej pójść jak ma być tanio w opony Zeetex ZT6000 eco 175/65 R15 które mają dobre opinie i są sprawdzone przez wielu kierowców. Jest jeszcze druga opcja poszukać jakiś nowych leżaków do 2-3 lat markowych w dobrej cenie z gwarancją.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyundai i30 - kompaktowy hatchback do miasta
    Najbardziej ekonomicznym silnikiem, z jakim możemy zakupić Hyundaia i30 jest wysokoprężna jednostka 1.6 CRDI DPF o mocy 95 KM. Ten silnik jest jednak dostępny wyłącznie z manualną skrzynią biegów. Aby zdobyć wersję ...
    Renault na salonie Rétromobile
    Renault na salonie Rétromobile, obowiązkowym wydarzeniu dla wielbicieli zabytkowych samochodów, odbywającym się w dniach 5-9 lutego 2020 roku na terenach wystawienniczych przy Porte de Versailles (hale 1, 2 ...