Mam duży problem gdyż poszukuję samochodu do ok 90tysięcy złotych . Delaerzy samochodowi u których byłem chwalą swoje marki po moim grubym sicie zostały :
-Toyota Verso 1,8 benzyna ( 90tysięcy full opcja) -Hyundai 1.7 CRDI IX35 (92 tysięcy full opcja) -Nissan Qash Qai 1.5DCI (70 tysięcy full opcja !)
Pilnie szukałem opini użytkowników różnych serwisów inernetowych niestety nie są to wyczerpujące informacje . Jeżeli ktoś z was mógłby mi doradzić i jeździł tymi samochodami to co by wybrał ? . Bardzo proszę o opinie , Pozdrawiam Bogdan
Wydaję mi się ze Sportage oraz ix35 to jest to samo. Poza niektórymi silnikami, chyba lepsze ma Hyundai. Mi osobiście Sportage z wyglądu nie podchodzi (wiem może dziwne) więc wybrałbym Hyundaia z 4x4 i dobrym dieslem.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
1,5dCi silnik z ukręcającymi się panewkami, czyli Nissan odpadnie na początek. I teraz pytanie czy chcesz być modny mając suva z 4x4 (mam nadzieje) czy mieć rozsądne auto typu VAN. Hyundai dla mody i napędu, a Toyka dla lepszego wykorzystania przestrzeni.
Koniu napisał(a): Mi osobiście Sportage z wyglądu nie podchodzi
mi też ten po lifcie ix35 zdecydowanie bardziej się podoba
Jeszcze powiedz jak będziesz auto użytkował miasto czy trasa. Jak głównie miasto i troche trasy ewentualnie krótkie dojazdy to lepiej benzyna. Toyka jest całkiem fajna, ale ja bym wolał Carensa z racji na więcej przestrzeni.
speaktr napisał(a):Żadnych opini o Toyocie - dealerzy zachwalali że niezawodność i bezawaryjność 100%.
Mówili to co musieli Jeżeli tojka będzie droższa to się nie opłaca bo jej niezawodność to takie wspomnienie z dawnych lat. Bierz Koreańca odpuść sobie 1,5dci
Dziękuje za odpowiedzi , bardzo mi pomogły w wyborze samochodu . Chciałbym jeszcze znać wasze odpowiedzi na temat Forda Kugi gdyż dostałem również ofertę .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.