Wybór radia do 500 zł

09 Lut 2012, 14:52

Witam.
Szukam jakiegoś dobrego radia do auta w cenie 500-550 zł max.
Radio musi posiadać MP3(oczywiste), wyjście RCA, USB(najlepiej z tyłu, ale z przodu też może być), programowalne przyciski - tzn. wolę mieć stacje FM na przyciskach niż wybierać pokrętłem.
Ważne jest też żeby po podłączeniu pendrive'a w miarę szybko radio załadowało wszystkie piosenki do pamięci - żebym nie musiał czekać 10 minut aż będę mógł czegoś posłuchać.
Jeszcze jedno, w miarę płynne zmienianie piosenek - żeby przy przełączaniu nie trzeba było długo czekać.
Spyrek
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

27 Lut 2012, 18:51

Ja osobicie doradzalbym Ci kolego cos z kolekcji Pionner, lub Sony Cdx, jak dla mnie to najlepiej sprawdzajace sie radia i najczesciej montowane przy dobrym sprzecie car audio a co do modelu to juz wybierz sobie sam, ewentualnnie moge Ci polecic to, ktore obecnie uzywam !!

[link do oferty na Allegro wygasł]

Nie jest drogie nie ma zbednych bajerow, a sprawdza sie w 100%. POLECAM !!!!
predatoor
Nowicjusz

Miejscowość: Jeżowe
Prawo jazdy: 10 05 2011
Auto: Vw polo 6n 1.4 60km

29 Lut 2012, 15:57

Te znane marki,ale w kwocie do 500zł warto pomyśleć o czymś z dotykowym panelem i wyświetlaczem lcd o przekątnej powiedzmy 7 cali. Moja propozycja dla Ciebie to
http://www.interdigital.pl/radioodtwarz ... t/703.html warto poczytać opinie na jego temat,może ktoś z forumowiczów już ma?
Avde
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 05 1998
Auto: Ford

01 Mar 2012, 17:54

Tak tylko zalezy od tego czy kolega chce miec radio ktore jest szybkie ma dobra jakosc i sie nie psuje. A jezeli lubi bajery itp moze kupic sobie dotykowe radio ale wiadomo im wiecej bajerow tym wiecej rzeczy do zepsucia prawda
predatoor
Nowicjusz

Miejscowość: Jeżowe
Prawo jazdy: 10 05 2011
Auto: Vw polo 6n 1.4 60km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja
    Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...
    Przełomowe innowacje Toyoty, o których nie wiedzieliście
    Pierwszy elektryczny SUV na świecie, pierwsze auto wyścigowe z turbo czy też pierwsze sprzęgło bez toksycznego azbestu to tylko kilka z licznych innowacji Toyoty, które zmieniły i nadal pozytywnie zmieniają świat motoryzacji. ...