Witam, staje właśnie przed trudnym wyborem sprzętu audio do mojego wozu. poszukuje radia z usb, mile widziane CD lub slot na karty. pomóżcie mi zdecydować, mam kilka typów.
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Kammuflage napisał(a):mile widziane CD lub slot na karty.
Żaden z tych "radiów" nie ma CD ani portu SD.. Zbyt mało kosztują.. Około 200 pln można wyrwać radio z SD, ale trzeba poszukać.. A jest to najlepsze wyjscie - wystający pendrive zaraz złamiesz.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[D] 159 1,9JTDM / 320d e90 / C 220 CDI w203 / S60 2,4 D5 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 159 1,9JTDM - 150KM - BMW 320d ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.