Wybór samochodu

Jakie auto najbardziej godne uwagi?

Ankieta zakończyła się 10 Gru 2009, 18:40

Opel Astra II
7
28%
Ford Focus 98-03r.
11
44%
Renault Megane I (FL)
3
12%
Renault Clio II
0
Brak głosów
Fiat punto II
4
16%
Razem głosów : 25

15 Gru 2009, 20:41

Kubuch napisał(a):Same zalety.
tak :mrgreen:

Kubuch napisał(a):Ciekawe po co wogóle produkuję te diesle i do tego sprzedają drożej niż benzynę.
cena wyprodukowanie o wiele wyższa niż benzyny, dokładniejsze spasowanie i kilka innych rzeczy a produkuje się tylko i wyłącznie ze względu na oszczędności (gorsze paliwo tańsze 100km)

Kubuch napisał(a): Co do palenia na mrozie to gwarantuję, że Twoja benzynka nie pali tak szybko jak mój klekot :)
ty zanim odpalisz to musisz świece nagrzać, a to jest 3-5 sekund jak układ jest sprawny :mrgreen: po 5 sekundach średnio przeciętna benzyna już jedzie :mrgreen:
2 sprawa powiedz mi dlaczego jak tylko przymrozi delikatnie (10-15 stopni) to od razu widać kto jeździ dieslem :mrgreen: :mrgreen:
mam w domu i diesle i benzyny i powiem jedno jedyne co odpalabezproblemowo na mrozie -37 stopni to 40to letnia terenówka z benzynowym silnikiem :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Kierowco, nie urządzaj samochodowych kuligów
    Zima zachęca do aktywnego wypoczynku, a rodzice, próbując uatrakcyjnić dzieciom dni wolne od nauki, czasem realizują niebezpieczne pomysły. Jednym z nich są samochodowe kuligi, czyli ciągnięcie przez jadący samochód ...