Wszystkie są warte uwagi ale zagłosowałem na Astrę II. Ford to fajna propozycja ale musisz liczyć się z tym, że będzie on miał problemy z korozją. Zadbany, niezadbany, garażowany niegarażowany bez różnicy - i tak 90% focusów mniej lub bardziej rdzewieje.
Dlaczego część kierowców nie używa kierunkowskazów? Dlaczego część kierowców nie używa lub nie zawsze używa kierunkowskazów? Przeprowadzone w Stanach Zjednoczonych badania wykazały, że najczęściej podawane odpowiedzi to: "nie było na to czasu " (42%) i "z lenistwa ...
Dwa elektryczne Renault ZOE w Straży Miejskiej w Gdańsku Straż miejska w Gdańsku będzie korzystać z dwóch w pełni elektrycznych samochodów Renault ZOE. Przyjazne środowisku radiowozy trafią do strażników miejskich z Sekcji Kontroli Odpadów w Referacie ...
Sercem jestem przy Fordzie. Ta marka zawsze do mnie przemawiała, tylko właśnie ta korozja może trochę spędzić ci sen z powiek. punciaki są fajne, ale pomyśl może nad Hyundaiem i20 czy trochę większe i30. Obydwa ładne, oszczędne i cena Ci się spodoba na 100%
też bym się rozejrzał za jakimś koreańcem, i30 wydaje się być fajną opcją jeśli chcesz mieć wszystko co potrzebne i nowoczesne w aucie a nie chcesz wydać majątku, kup diesla 1.6 który spala tyle co nic i ciesz się jazdą
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.