Mogę polecić bertone, mój kolega jeździ tym już 2 lata, silnik 1.8 125km jeśli się nie mylę. Pali mu około 9l/100km i dobrze się zbiera
![Uśmiechnięty :)]()
Części ogólnodostępne i nie drogie, jeszcze nic mu się nie popsuło. Wiadomo, że jedni będą zachwalać, a drudzy nie, a według mnie to kwestia zawsze jest taka, że jak się kupi auto od ludzi którzy dbali o nie, wymieniali wszystko na bieżąco to wtedy można się nacieszyć takim autem. Odnośnie A3, sam jeżdżę 1.6 105km 97r i również mogę polecić, ale szukaj z silnikiem minimum 1.8 125km, bo 1.6 jest mułowate
![Razz :P]()
Ostatnio byłem z koleżką oglądać z ciekawości jedną A3 w pobliżu, prowadzenie i dynamika bez porównania z moim, sprawdziliśmy go miernikiem i o dziwo nigdzie nie było szpachli, przednia szyba nieoryginalna, pewnie poprzednią załatwił kamień. Chętnie bym się zamienił
To oglądaliśmy
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Porównując jeszcze 8L do 8P, to pierwsza jest o wiele mniej awaryjna i tańsza w naprawach, bo te 8P to już napchane wynalazków. Corolla też fajne autko, ale e12 już nie jest tak niezawodne jak e11, blacha lipa i jeszcze ceny kosmiczne jak na Toytki przystało. BMW E46 brałbym tylko 320, 325 lub 320D polift od 2002r 150km, w przedliftach występowały problemy - poczytaj na necie.