Posiadam opla Astre 1. Mam zamiar startować nią w KJS ( konkursowa jazda samochodem )
Potrzebny mi jest motor o mocy ok. 150-200 KM o pojemności nie przekraczającej 1.8-2.0 l.
Co możecie mi polecić ??? Proszę o pomoc. Pilne
PS. najlepiej jak najtańszy i najsolidniejszy silnik z dostępnych na rynku ;p czekam na rady i opinie
z góry dzięki. !!!
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Toyota SA 1949 rok Pierwszy powojenny samochód Toyoty to właśnie niewielki SA. Model istotny, ponieważ przez następne 15 lat Toyota była znana właśnie z tego rodzaju aut. Toyota SA to jeden z pierwszych niewielkich samochodów, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.