Wybór technikum:)

09 Kwi 2014, 14:43

Cześć! Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim dziale na tym forum;) otóż mam pewien problem, kończę właśnie gimnazjum i zastanawiam się nad wyborem szkoły, wiem już że idę na pewno do technikum, nie zawodówka, nie liceum. W moim mieście są trzy kierunki które mnie interesują - technik pojazdów samochodowych, technik budownictwa, technik żeglugi śródlądowej, ale skupmy się na tym pierwszym:) Jeśli jest tutaj ktoś kto mógłby mi napisać dlaczego warto pójść na dany kierunek (technik pojazdów samochodowych), odpowiedzieć mi na pytania - jak łatwo jest z pracą? Ile się zarabia około? będę bardzo wdzięczny. Wiem, że jednym z plusów pójścia na dany kierunek będzie fakt, że interesuję się samochodami od dzieciaka, jak to ojciec zarażał mnie pasją:) i chciałbym wiedzieć tylko coraz więcej na temat samochodów, czyli przedmioty tj. budowa silnika czy ogólnie praktyki to dla mnie sama przyjemność:D
Z góry dzięki za odpowiedzi na poszczególne pytania, pozdrawiam serdecznie!

Michał.
czajkowsky3
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 02 1998
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Crown 1955 rok
    Średniej wielkości Crown to pierwszy samochód Toyoty sprzedawany w Stanach Zjednoczonych. Początkowo był oferowany pod marką Toyopet, jednak tamtejszym klientom oznaczenie nie przypadło do gustu i szybko zostało zmienione ...