Wycena auta ...Czy oplaca sie go brac

17 Cze 2013, 07:58

Barol napisał(a):http://otomoto.forumsamochodowe.pl/audi-a6-211km-skora-x ... 53745.html

No nie mów że nigdy nie słyszałeś o "zaletach" 2,5 TDI V6?
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

17 Cze 2013, 08:03

Znajomy z mojej ulicy ma i nie narzeka a jezdzi nią juz troche.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Cze 2013, 08:30

Barol napisał(a):Znajomy z mojej ulicy ma i nie narzeka a jezdzi nią juz troche.

Nie wiem czemu wychodzicie często z założenia że skoro ma znajomy to jest git?
A jak znajmy robi 15tyś. rocznie, albo znajomemu nie przeszkadza to że coś stuka i puka, albo trafił akurat po zmianie rozrządu albo...???
Też często sugeruje się znajomymi ale tylko tymi co się znają na autach i dużo czasu w nich spędzają, a najlepiej jak kupują kilka sztuk do firmy albo są mechanikami.

Generalnie osoba lubująca się wieśwagenami jak słyszy 2,5 TDI to mu wyskakuje gęsia sórka.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

17 Cze 2013, 15:46

Można się też zasugerować tym, że 2,5 TDI mocno tracą na wartości i auta z tymi silnikami tańsze od egzemplarzy z inną jednostką napędową.
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Audi A3 Sportback g-tron
    Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...