Wycena auta Panowie i Panie :)

13 Kwi 2014, 22:22

w tajemnicy powiem Ci ze ta astra ma przejechane 480 tys ale z racji ze stary l icznik sie zacinal wymienilem na inny na ktorym jest 209 tys :) oczywiście nie mam zamiaru ukrywac tego przed ewentualnym kupcem ale wątpię zeby to ktos chcial wiec pewnie beda z niej żyletki :D
lukasz9569
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 08 2013
Auto: Asta F , Touran
Silnik: 1.4 / 2.0l 188KM
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

13 Kwi 2014, 22:37

Zrob cos z zewnątrz jak masz czas i jakieś "zdolności", umyj, wystaw za 1200 i zobaczymy. Oczywiście do negocjacji :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

13 Kwi 2014, 23:38

lukasz9569 napisał(a):pełny wtrysk
A co to jest? Pełny to mozesz miec wytrysk :D

Nie ma czegoś takiego!
Jest wtrysk jednopunktowy (MULTEC) lub wielopunktowy (Bosch K-Jetronic)
Oby dwa to wtryski, z tym że mogą być pośrednie (do kolektora) lub bezpośrednie do cylindrów. Dzielą się na mechaniczne i elektroniczne.

kirin88 napisał(a):Na Twoim miejscu kupił bym jedynie spray pod kolor i psiknął te widoczne rdzawki. Jeżeli lakier to nie metalik i umiejętnie pomalujesz to nikt nie zauważy :ok:

Sprajem to możesz sobie "siknąć" Beemkę, a nie polecać innym wprowadzając ich w błąd tym że zaprawki sprajem będą niezauważalne.
Spraj zawsze pozostawia widoczny ślad. :idea:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

14 Kwi 2014, 09:08

jeśli chodzi o instalke gazową w Mojej Aśce to jest tak że zapalam na benie i po przygazowaniu przelacza sie sam na gaz ale moge tez ustawić że pali na samej benie albo na samym LPG gaziku :) i sam nie wiem ile to za to swoje realnie cenić i z jakiej ceny juz nie schodzić?:)
Popek94
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 07 1992
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Passat B3
Silnik: 1Y 1.9D
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1992

14 Kwi 2014, 15:58

ok w autku juz doprowadzilem to tak jak trzeba tzn zawieszenei jest juz ok nic nei stuka i nie puka jak to sie mowi do zrobienia jest tylko uszczelniacz na walku rozrzadu bo mocno plkamy robi na kostce plus nie wiem czemu przy gwałtownym dodaj ujmij dodaj ujmij gazie na bigu przy takim gwałtownym albo puszczeniu gazu szarpnie silnikiem nie wiem co jest nie tak nie przerywa swiece i przewody sa ok :) i te zaprawki tylko porobic tylko czy brunox podkladowka i kolor wystarczy ?:)
Popek94
Nowicjusz

15 Kwi 2014, 18:50

Niezły składak nadkola do naprawy, ogólnie sporo rdzy ja na twoim miejscu wystawiłbym ją za 1,5-2k zł
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    BMW Concept Coupé Mille Miglia 2006
    Design modelu BMW Concept Coupé Mille Miglia z 2006 roku to współczesna interpretacja stylu prezentowanego przez legendarne BMW 328 Mille Miglia Touring Coupé z 1940 roku, łącząca tradycję z nowoczesnością. ...

15 Kwi 2014, 22:56

i tak pewnie zrobie silnik to c16nz :) , podpowie ktoś czym zrobiczaprawki czy brunox bedzie ok czy jakiśinny środek hm ?:)
Popek94
Nowicjusz