Wycena samochodu - BMW e46 comopact, proszę o pomoc!

20 Lip 2017, 13:28

Witam. Przyszedł czas, że postanowiłem zmienić auto i chcę sprzedać swoje BMW E46 compact 316ti, benzyna. Kolor srebrny, wypolerowane. Autko jest z 2003 roku, ma 207500 przebiegu i jest w na prawdę dobrym stanie techniczym i wizualnym, trochę podrasowana to znaczy wydech zmieniony na sportowy, przedni zderzak zmieniony na sportowy, bo jak wiadomo w seryjnych są strasznie nie ciekawe, no i tylne szyby przyciemnione + 17 calowe alufelgi, bardzo ładne wartość ich to jakieś 1500-2000 zł. Kupiłem auto nie cały rok temu, sprowadzone z niemiec, w polsce dopiero zrobiło 7000 km, dałem za nie 8400 zł, za rejerstracje i ubezpieczenie wyszło mi jakieś 10000 zł w sumie za auto.
Wystawiłem autko za 11 tysiecy na pooczątku, pozniej zmieniłem na 10500 i ostatecznie teraz jest za 9700 i za 5 dni wygasa ogłoszenie, wyswietlen jest nabitych sporo a telefonów i oględzin zero, myślicie że ja na prawde za dużo za nie chcę, czy po prostu musze czekac cierpliwie dalej? Nie powiem chcialbym juz sprzedać i zmienić auto, więc za ile powinienem mniej więcej je wystawić? Nie chciałbym sprzedawać go za mniej niz 9000 no ale coz, co myslicie? Proszę o wycene, pozdrawiam.
neder399
Nowicjusz

Auto: Nie mam

20 Lip 2017, 14:42

Daj zdjecia. A proponuje cene podniesc a nie obnizac. Za tani wyglada na podejrzany.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

20 Lip 2017, 14:47

To może podam link do aukcji, tam wszystko mozna zobaczyc i moze ktoś mi doradzi co w nastepnej ofercie zmienic, bo za 5 dni jak pisalem konczy sie i bede musial dodac od nowa. Tu link: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
neder399
Nowicjusz

20 Lip 2017, 15:05

Masz opis typowego Janusza. Zachwalasz auto itd a jak to sie czyta to sie chce żygać. Wyrzuc najlepiej to wszystko i napisz od nowa cos typu.
Mam na sprzedaz ...... z silnikiem ....... ktory ma przebieg
....
Jestem pierwszym wlascicielem w PL auto zostalo sprowadzone z Niemiec w tamtym roku. Auto nie bylo sprowadzone jako wypadkowe. Zmienilem przedni zderzak bo mi sie bardziej podobal ( jak masz oryginalny to dopisz ze dorzucasz) zalozylem takze alu 17 ( dopisz stan opon) dodatkowo auto posiada na wyposazeniu ....... auto na ta chwile nie wymaga wkladu finansowego (jezeli tak jest) i chyba wystarczy. Bez zadnych piekny ladmy cudny super. Cena na 12000 do uzgodnienia
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

20 Lip 2017, 15:19

Może i masz rację.. Teraz już i tak chyba nie opłaca się zmieniać, za 5 dni jak wygasnie oferta, to zrobię nową w ten sposób jak napisałeś, dzięki wielkie za pomoc.
neder399
Nowicjusz

20 Lip 2017, 15:56

Zrob calkiem nowe ogloszenie dodaj duzo zdjec i ludzki opis
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dragster JET CAR PREDATOR
    Francuski samochód Jet Car Predator ma aż 6000 KM i silnik odrzutowy. Poniżej przedstawiamy specyfikację techniczną. Nazwa : Dragster JET CAR PREDATOR Silnik : Amerykański Turbojet z samolotów myśliwskich. Typ ...