20 Lip 2017, 13:28
Witam. Przyszedł czas, że postanowiłem zmienić auto i chcę sprzedać swoje BMW E46 compact 316ti, benzyna. Kolor srebrny, wypolerowane. Autko jest z 2003 roku, ma 207500 przebiegu i jest w na prawdę dobrym stanie techniczym i wizualnym, trochę podrasowana to znaczy wydech zmieniony na sportowy, przedni zderzak zmieniony na sportowy, bo jak wiadomo w seryjnych są strasznie nie ciekawe, no i tylne szyby przyciemnione + 17 calowe alufelgi, bardzo ładne wartość ich to jakieś 1500-2000 zł. Kupiłem auto nie cały rok temu, sprowadzone z niemiec, w polsce dopiero zrobiło 7000 km, dałem za nie 8400 zł, za rejerstracje i ubezpieczenie wyszło mi jakieś 10000 zł w sumie za auto.
Wystawiłem autko za 11 tysiecy na pooczątku, pozniej zmieniłem na 10500 i ostatecznie teraz jest za 9700 i za 5 dni wygasa ogłoszenie, wyswietlen jest nabitych sporo a telefonów i oględzin zero, myślicie że ja na prawde za dużo za nie chcę, czy po prostu musze czekac cierpliwie dalej? Nie powiem chcialbym juz sprzedać i zmienić auto, więc za ile powinienem mniej więcej je wystawić? Nie chciałbym sprzedawać go za mniej niz 9000 no ale coz, co myslicie? Proszę o wycene, pozdrawiam.