Wycena samochodu BMW E91 318i

21 Mar 2018, 14:12

Cześć wszystkim,
chciałbym się od Was dowiedzieć ile mógłbym "chcieć" za mój samochód. Chciałbym ( a raczej muszę ) wymienić auto na coś większego i przymierzam się do sprzedaży aktualnego auta. Patrząc po ogłoszeniach na otomoto jest bardzo duży rozstrzał cenowy, dlatego zwracam się do Was o pomoc.
BMW E91 318i, rok 2007, benzyna ( 130 KM ), przebieg: 171 tys. km. posiada dużą nawigację, climatronic i dach panoramiczny. Nie wymaga wkładu finansowego, posiadam roczne opony zimowe i letnie i dwie pary aluminiowych felg. Przegląd i ubezpieczenie ważne do końca 2018 roku.
Załączam zdjęcia auta i proszę o informację jakie przedziały cenowe mogę
Kasztiks
Nowicjusz

Auto: nie mam

21 Mar 2018, 14:44

Ja bym wystawił 28 900 do neg.
Warty z 25 000 z uwagi na silnik i brak ksenonów, co dla wielu osób jest konieczne.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

21 Mar 2018, 14:55

Dziękuję.
Czy warto jest na przykład szukanie samochodu w jakimś komisie i zostawienie obecnego w rozliczeniu, czy lepiej sprzedać prywatnie i szukać samochodu na własną rękę?
Kasztiks
Nowicjusz

21 Mar 2018, 16:34

Komis nie da Ci więcej, bo musi zarobić, a żyjąc w erze internetu otomoto jest lepsze od każdego komisu.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

21 Mar 2018, 23:59

Skąd jesteś? Bo kumpel szuka auta dla siebie za około 25k to mogę mu podrzucić temat.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Mar 2018, 09:26

posiada dużą nawigację

to nie jest duża
sontur
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 01 1917
Auto: e90
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyposażenie i BMW ConnectedDrive w BMW ActiveHybrid 3
    Wysokiej jakości wyposażenie standardowe, z dwustrefową automatyczną klimatyzacją działającą także przy wyłączonym silniku oraz opcjonalnym systemem nawigacyjnym Professional. Liczne, ekskluzywne systemy wspomagania kierowcy ...
    Hyundai Santa Fe Nowej Generacji w testach Euro NCAP
    Hyundai Santa Fe Nowej Generacji został uznany za najbardziej bezpieczny samochód w swoim segmencie, w ocenie Euro NCAP w 2012 roku. Wyniki we wszystkich kategoriach testowych okazały się najlepsze w klasie, co czyni ...

22 Mar 2018, 09:42

Z opolskiego, ale na razie robie tylko przymiarki i szukam innego kandydata na zastępstwo. Chciałbym coś równie dobrze wykonanego w środku, a nie chcę się wpakować w jakieś auto niewiadomego pochodzenia, w które bym musiał ciągle inwestować. Tutaj wiem co mam.
Muszę się jeszcze przespać z tematem. Dziękuję za pomoc.
Kasztiks
Nowicjusz