REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie to nie norma bo po 1 gość jest idiotą a po 2 takimi rzeczami zajmują się lakiernicy a nie mechanicy. Jeżdząc teraz takim autem jesteś narażony na utratę dowodu rej.clioclio napisał(a):Czy to jest norma????
Normą jest - mam stłuczkę to odstawiam auto warsztatu i czekam na naprawę , W tym czasie jeżdzę MPK lub autem zastępczym. Nie jest normą jazda uszkodzonym autem bo światła ok.clioclio napisał(a):Witam. Miałam stłuczkę, ktoś wjechał i w tył auta. Światła ok, więc jeżdzę. Mechanik wyciął mi 15cm na 15 cm kwadrat w klapie bagażnika,żeby wziąć kolor. Mam dziurę. Pierwszy raz coś takiego widziałam. Czy to jest norma????
No nie wiem. Co miał wziąć aby dobrać lakier , odcień ? Klapkę wlewu paliwaKao napisał(a):Co można powiedzieć, dać teraz pstryczka w nos dla partacza (bo już wiem że nim jest) i przypilnować aby robota była dobrze zrobiona a najlepiej to nie ryzykować u niego
a dlaczego nie? Przecież to do blotnikow trzeba dobrać kolorbonifacy napisał(a):Co miał wziąć aby dobrać lakier , odcień ? Klapkę wlewu paliwa