REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Prywaciarz sprzedawał za 8 z kawałkiem i auto jak widać poszło... do handlarza który chce na nim zarobićkrafir napisał(a):Jedyny Mondziak to od handlarza Wiecha
Koniu napisał(a): Mój kolega się nad nim zastanawia, bo chce kupić auto dziewczynie z sensownym silnikiem i automatem.
On sam jeździ Lincolnemkrafir napisał(a):To mnie zawstydziłeś - auto dla kobiety
Nie mam pojęcia w jakim stanie jest autokrafir napisał(a):Wiesław mocno go odpicował? Ładnie wygląda tylko już trochę daleko mam i nie jestem pewny automatów.
Widziałem ją wcześniej też gdzieś na forum, ładna ale faktycznie daleko.Barol napisał(a):Co prawda trochę daleko ale ostatnio ktoś pisał o nim na forum że pewne autko z forum Hondy więc można poszukać jego historii bo zazwyczaj takowe są tam opisane.
Też ok ale daleko, no i nie wiem czemu mam taki dziwny respekt do MB. Nie wiem czy to dla mnieOssy napisał(a):A może coś takiego?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... yfwXt.html
Zapowiada się wesoła rodzinkaKoniu napisał(a):On sam jeździ Lincolnem![]()
Najbliżej i najbardziej mi się podoba. Tylko nie wiem czy sobie z oględzinami poradzę, chyba że do ASO bym podjechał sprawdzić.Koniu napisał(a):Chyba że ST200 też wchodzi w grę, to jest do wzięcia forumowe
Chodzi Ci o Saab'a?Koniu napisał(a):kupił kolejnego klasyka i nie bardzo ma gdzie trzymać Mondziaka
W ASO drogo Ci policzą, znajdź polecany warsztat w okolicy, niech obadają podstawowe rzeczykrafir napisał(a):Tylko nie wiem czy sobie z oględzinami poradzę, chyba że do ASO bym podjechał sprawdzić.
Nie mam pojęcia co kupił, widziałem że gdzieś tam wspomniał ale co to za auto, w jakim stanie to nie wiemkrafir napisał(a):Chodzi Ci o Saab'a?
Veni, vidi i nie uwierzyłem własnym oczomKoniu napisał(a):Chyba że ST200 też wchodzi w grę, to jest do wzięcia forumowe
Barol napisał(a):A może taki killer?
[link do oferty na Olx wygasł] ... 37fea051b6