Wygodne auto

02 Wrz 2022, 12:51

Witam chciałbym kupić coś wygodnego w miarę bezawaryjnego i wpadło mi w oko w takiej konfiguracji autko lubię jasne wnętrza. Autko od znanego sprzedawcy na FB, [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł].
Nie wiadomo nic na temat wymiany oleju w skrzyni, po za tym wydaje sie być ok. Stoji już miesiąc, ale wiadomo jaki jest teraz czas i ceny nie niskie.
Szukam sedana liftbacka, nie pogardzę kombi, nie lubię mniejszych aut. Diesela do 2l poj. Robię ok 15tys rocznie. Ewentualnie co lepszego można mieć w tych pieniądzach?
kurek0410
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Seat toledo
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

02 Wrz 2022, 17:43

kurek0410 napisał(a):Stoji już miesiąc, ale wiadomo jaki jest teraz czas i ceny nie niskie.

Stoi już miesiąc a 508 z dieslem w automacie to jedno z najbardziej pożądanych aut za taką kasę, cena wcale nie jest wygórowana jeśli z autem wszystko byłoby ok
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

02 Wrz 2022, 18:21

Moim zdaniem też cena jest dobra, tylko właśnie nie wiem czemu to auto jeszcze stoji, trzeba go obadac na miejscu, może mi sie uda w weekend. Wiem, że ciężko o takie auto.
kurek0410
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Seat toledo
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co może zamarznąć w naszym samochodzie?
    Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...
    Pojazdy wojskowe MAN i STAR
    MAN Nutzfahrzeuge często przewija się w kontekście rozmów o pojazdach wojskowych. Powodem jest to, że od dawna samochody ciężarowe tej marki znajdują się w ofercie dla naszej armii, a niektóre modele są w eksploatacji. ...