Wygodne do 25tys

28 Lut 2019, 21:23

No ja np mam bardzo przykre doswiadczenia konkretnie z jedna francuska marka - citroenem. Po tym jak mialem 2 citroeny i przewijaly sie wsrod znajomych kazdy wkladal w nie grube pieniadze, szczegolnie w problemy zwiazane z elektryka i upuerdiliwymi usterkami. W tym momencie nawet za darmo auta tej marki bym nie chcial (no chyba zeby go sprzedac). Aczkolwiek nie postrzegam aut francuskich jako szrotu, bo np z laguna 3 i megane 3 mam dobre doswiadczenia i chetnie polecam te auta.
duzy90
Aktywny

Prawo jazdy: 03 01 2000
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Audi S4 B8
Silnik: 3.0TFSI 450km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

28 Lut 2019, 21:25

Drodzy koledzy a o tym mondeo MK4 mi coś powiecie? Da radę w tych pieniądzach? Na co uważać? Jak z awaryjnością?
JaForumowicz
Nowicjusz

28 Lut 2019, 22:26

W tej cenie da sie znaleźć, auto w sumie fajne i warte polecenia, zbiera dobre opinie, spore wnętrze, duży bagażnik. Nie ma typowych usterek które trapią ten model.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

28 Lut 2019, 22:37

Bardzo dziękuję za odpowiedź ;) teraz już mam swojego faworyta :D
JaForumowicz
Nowicjusz

07 Mar 2019, 11:40

Przy poszukiwaniu aut jeszcze jedno auto wpadło mi w oko :) jest to Insignia 2,0 160km diesel. Jak wygląda awaryjność w Insigni? Na co patrzeć? Czy warto zawracać sobie nią głowę? Jak tam automaty?
JaForumowicz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...