No ja np mam bardzo przykre doswiadczenia konkretnie z jedna francuska marka - citroenem. Po tym jak mialem 2 citroeny i przewijaly sie wsrod znajomych kazdy wkladal w nie grube pieniadze, szczegolnie w problemy zwiazane z elektryka i upuerdiliwymi usterkami. W tym momencie nawet za darmo auta tej marki bym nie chcial (no chyba zeby go sprzedac). Aczkolwiek nie postrzegam aut francuskich jako szrotu, bo np z laguna 3 i megane 3 mam dobre doswiadczenia i chetnie polecam te auta.
W tej cenie da sie znaleźć, auto w sumie fajne i warte polecenia, zbiera dobre opinie, spore wnętrze, duży bagażnik. Nie ma typowych usterek które trapią ten model.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Przy poszukiwaniu aut jeszcze jedno auto wpadło mi w oko jest to Insignia 2,0 160km diesel. Jak wygląda awaryjność w Insigni? Na co patrzeć? Czy warto zawracać sobie nią głowę? Jak tam automaty?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
[S] TT 8N 3,2 / Z4 e85 3,0i / 350Z 3,5 / Boxster S 986 3,2 Podstawowe kryteria zestawienia: - cabrio z miękkim dachem - silnik benzynowy o mocy około 250KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi TT 8N 3,2 - 250KM - BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.