Witam! Jak w temacie chcę kupić auto komfortowe, bezawaryjne ale nie mam pojęcia jaką markę wybrać. Mam od 6 lat BMW 525 TDS z 1992r. i jestem z niego zadowolony jest bardzo wygodne, nigdy mnie nie zawiodło wnętrze jest przestronne i bardzo dobrze wykonane nic nie brzęczy nawet na najgorszych dziurach. Przez ostatnie dwa lata miałem BMW 530 D z 2000r ale niestety przydarzyła się kolizja. Ponieważ potrzebuję 2 aut muszę coś kupić a istnieje wiele innych marek aut oprócz BMW i chciałbym spróbować czegoś "nowego" i tutaj rodzi się pytanie jakie marki i modele aut są warte uwagi ? Moje wymagania są raczej wysokie bo oczekuję: Dobrej dynamiki jazdy a przy tym ekonomii. Chcę aby auto było solidnie wykonane i żeby plastiki nie skrzypiały. Bezawaryjność jest kluczową sprawą bo auto ma jeździć a nie stać u mechaników bez przerwy. Preferuję raczej sedany bo zapewniają lepsze wyciszenie wnętrza ale kombi też wchodzi w grę, chcę też aby auto nie było mniejsze niż BMW serii 5.
Jakie modele aut z jakimi silnikami koniecznie Diesla możecie polecić w cenie do 16 tys zł nie chciałbym też kupować auta starszego niż z 2000 roku.
auto z tego segmentu (E) z dieslem w tej cenie oznaczają spore kłopoty i wydatki:: Audi A6 - brak dobrego mocnego diesla Mercedes E - bardzo dobre diesle ale rdzewieje na potęgę Saab 9-5 Volvo S80 Peugeot 607 jakbyś szukał z benzyniaków to Lexusa GS, Hondy Legend, Toyota Camry
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Przez internet porównasz wszystkie oferty OC Internet jest narzędziem powszechnie wykorzystywanym w praktycznie każdej gałęzi gospodarki. Nie inaczej jest oczywiście w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych, jak np. obowiązkowe dla kierowców ubezpieczenie od odpowiedzialności ...
Wygląda na to że żadne wieśwageny czy żabojady nie są w stanie dorównać BMW, czytając troszkę po różnych forach dochodzę do tego wniosku. Niby Volvo S80 jest całkiem przyjemne dla oka i dowiedziałem się że silnik diesla D5 jest dobry ale nie miałem doświadczenia z tą marką a też nie spotkałem się aby ktoś wychwalał specjalnie to auto. Zostaje przy BMW Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc Po świętach biorę się za przeglądanie ogłoszeń
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.