Wygodny Niemiec 30 - 35 tys.

26 Sty 2018, 13:36

Dzień dobry,

szukam wygodnego samochodu segmentu D lub SUV do codziennych dojazdów do pracy i kilka razy w roku dalsze trasy. Z racji pokonywanych odległości najlepszą opcją byłaby benzyna, ale nie boję się diesli. Zależy mi na mocy od +/- 130 KM. Jestem wysoki, także zależy mi na przestronnym samochodzie, nadwozie nie gra roli ( chociaż nie chciałbym sedana ). Dużą wagę przywiązuję do wykonania wnętrza i jakości materiałów. Najbardziej pasują mi samochody niemieckie lub Volvo z jak najmniej awaryjnym silnikiem :)
Czy ktoś z Was jest w stanie podrzucić samochód spełniający kryteria?

Pozdrawiam
Kasztiks
Nowicjusz

Auto: nie mam

26 Sty 2018, 16:37

e60/e61
s60/v70
może gdzieś w górnej granicy budżetu s80
jeśli nie boisz się wycieków z silnika, przeciętnego stosunku osiągi/spalanie i możesz poszukać auta trochę dłużej to a6c6 2.4
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Renault Maxity Euro V - mała ciężarówka
    Renault Maxity – mała ciężarówka (samochód dostawczy) zabudowana na bazie ramy z wagonową kabiną, wprowadzona na rynek w 2007 r., poddana została wielu modyfikacjom wraz z wejściem w życie nowych norm ...