Wygodny sedan do 15tyś zł

02 Sty 2011, 14:57

R+ napisał(a): ale przynajmn iej mam pewność ,że nie okrążyło kuli ziemskiej.
[/quote]

Wiesz kiedy możesz mieć pewność? Jak kupisz auto w salonie jako nowe.
robert7
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie

02 Sty 2011, 15:29

No niestety kupisz w salonie mozesz wybrzydzac uzywane jest ryzko zawsze chyba ze trafimy na egzemplarz od pedancika co dba ale jak dba tez sobie ceni konkretnie coś za coś..... nie bedziesz aptrzył na aucie 15 letnim na powłoke lakieru tak dokładnie tylko ogólnie na stan samochodu kupujac auto za15 tysi nie oczekuj fajerwerków nie ktore rzeczy trzba przemilczec
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

02 Sty 2011, 23:38

na 99% skłoniłem się do Leganzy, tak jak wspomniałem wcześniej mam na oku 2 egzemplarze, w przyszłym tygodniu zamierzam wybrać się na oględziny nie znajdę drugiego takiego auta z tym wyposażeniem w takiej cenie, a i przy 10tyś za auto zostanie na wymianę podstawowych elementów(w razie potrzeby) i być może na instalację gazową

jak wspomniałem wcześniej, 1 egzemplarz jest kupiony w kraju i nie wydaje mi się aby sprzedawca był zmuszony cofnąć licznik aby sprzedać te auto

[ Dodano: 5 Styczeń 2011, 22:51 ]
Leganze niestety chyba również sobie odpuszczę, 1 egzemplarz nie ma książki serwisowej mimo, że kupiony w kraju, 2 model na aukcjach sprzedawcy znalazłem części do leganzy takie jak kokpit i dopisek "posiadam wszystkie części do tego samochodu" czyżby 1 poskładana z 2?

powiedzcie co myślicie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[ Dodano: 5 Styczeń 2011, 22:56 ]
lub ten passat tylko podejrzanie tanio [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[ Dodano: 5 Styczeń 2011, 22:57 ]
w cenę nie ma wliczonych opłat, ile takie opłaty mogą wynieść?
Mazda 6 GY 1.8 Pb 05" LIFT ||Mazda 626 GF 2.0 Pb 99" || Seat Toledo 1L 1.8 Pb 97"||
maro39
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Śląskie
Prawo jazdy: 0- 0-2008
Auto: Mazda 626 GF 2.0 136KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Pudzian" i Actros - Prawdziwy Wojownik i jego Team
    Mariusz "Pudzian" Pudzianowski jest w Polsce i na świecie świetnie znany jako kilkukrotny mistrz World’s Strongest Man, a obecniecnie pięściarz federacji KSW. Nie każdy wie jednak, że prowadzi on również firmę ...