REKLAMA
Nie wiem, czy np jutro do Kutna zdążę podjechać po pracy, ale do Włocławka bardzo chętnie się wybiorę obejrzeć Xsarę. Muszę przyznać, że bardzo podoba mi się to auto, myślałem nawet już wcześniej o pierwszej generacji, ale jest ich mało, często też są bez wyposażenia. Za to ta, którą wkleiłeś jest bardzo interesująca. Co ciekawe jak dziś po pracy wertowałem ogłoszenia, to widziałem ją, ale nawet tu nie wklejałem, bo jestem tak zafiksowany na Ople i inne Golfy, że może niepotrzebnie ignoruję inne modele.
I jeszcze pytanko, kiedy w obszar moich zainteresowań wpada jakieś auto, o którym nie wiem zbyt wiele, to rzecz jasna szukam informacji w sieci, najczęściej na Autocentrum. Jak się zapatrujecie na tego typu portale? Mnie wydaje się to dość rzetelne, w końcu opinie pochodzą wprost od użytkowników aut, przy tym bywają naprawdę skrajne, co może dowodzić charakterystyce danego modelu lub po prostu tego na jaki egzemplarz ktoś trafił. Dlatego staram się czytać tego dużo, by mieć jakiś bardziej obszerny przekrój. Z drugiej strony po lekturze tych wpisów można równie dobrze dojść do wniosku, że nie da się kupić nic sensownego.