Wyjazd po auto

07 Sty 2007, 23:14

Witam
Chciałbym aby ktoś mi doradził.... . Chcę jechać po samochód za granicę(Niemcy, Holandia, Belgia) z osobą która zajmuje się sprowadzaniem aut. Chodzi mi głównie o bezpieczeństwo takiego wyjazdu i czy na pewno jeżeli pojadę to kupię tam samochód który będzie mi odpowiadał(Audi A4 2002-2004, Mazda 6).Na jednym z forum przeczytałem że niektórzy podają się za takich co sprowadzają samochody a w końcu za granicą okazuje się że są to zwykli oszuści. Chciałbym poradzić się osób które sprowadzały dla siebie samochody z pomocą takich osób, doradźcie mi co mam zrobić :?: Jeżeli znacie jakąś firmę lub osoby które są pewne i nie robią żadnych przekrętów na takich wyjazdach to chciałbym abyście podali ich stronę www lub telefon
pozdrawiam meciu
meciu
Nowicjusz

09 Lut 2007, 15:38

A czemu samemu tego nie załatwisz, tylko chcesz dawać zarobić pośrednikom?
Auto wyszukać możesz przez net, [link wygasł] też nietrudno znaleźć... do czego ci pośrednik??

JM
Jacek_Michu
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena
    "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...