Wyjazdy po samochody

23 Lut 2010, 19:28

Cześć,

Zapytam może trochę nie w temacie :) Co myślicie o wyjazdach po samochody na zachód? Czy ktoś z was był osobiście po auto za granicą? Mam zamiar kupić autko za ok. 3000 EUR i zastanawiam się, czy nie lepiej wydać tę kasę osobiście importując samochód. Rozważam możliwość wyjazdu ze znajomym, który trudni się sprowadzaniem samochodów z Austrii/Niemiec. Może ktoś z was, drodzy forumowicze, był na takiej wycieczce i ma jakieś ciekawe spostrzeżenia i doświadczenia?
gruwasny
Nowicjusz

Miejscowość: Krakow

23 Lut 2010, 20:41

Witam.Wiekszosc ludzi kupuje samochody w polsce.Ja tez kiedyś jak nie miałem takich mozliwości to kupowałem auta w salonie albo na giełdzie,roznie to z nimi bywało ale takie czasy były.Wiadomo za granicą aut tanich nie ma chyba ze maja w sobie "coś".Za dobre auto trzeba i warto dac wiecej ale i tak bedzie taniej jak u nas.Teraz od kilku ładnych lat kupuje auta w Holandii i sobie nie wyobrażam, zebym ja lub moja rodzina kupiła uzywany samochód w polsce.W niemczech jest trudniej kupic fajne autko ale jazeli znajomek ma pochytane a tobie sie nie bedzie tlic to napewno coś znajdziesz.pozdro
Dlugo by pisac ale nie zanudzam jak coś to pytaj na p
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Oldsmobile F32 - historia zabytkowego samochodu
    Oldsmobile F32 to samochód osobowy produkowany przez amerykańską markę Oldsmobile w latach 1932-1933. Był to luksusowy model samochodu klasy średniej, który cieszył się popularnością ze względu na swoje wyposażenie, ...