Witam!
Mam stare radyjko grundig. Chciałbym w nim zrobić wejście aux, żeby słuchać mp3, wiem że trzeba trochę pokombinować.
cytat ze strony elektron.pol.lublin.pl
W kilku modelach złącze AUX jest z przodu radia, w starszych modelach (z ISO-C10) podłączenie źródła do złącza mały jack z tyłu (przy złączu ISO) daje możliwość przełączania na AUX za pomocą klawisza CD. W modelach z mini iso trzeba zrobić odpowiednią przelotkę.
zdjęcie pochodzi ze strony elektron.pol.lublin.pl Jak to połączyć? normalnie zlutować/skręcić? Te czarne kółeczka to też połączenia? Jestem zielony w tym temacie i już raz zrobiłem zwarcie i masę dymu..
Zlutować się nie da, skręcić normlanie tez nie. Mam koncówke jacka ale przydałby sie schemat jacka które kable z którymi podłączyc.
Czy systemy wspomagania poprawiają bezpieczeństwo na drogach? Wraz z postępem technologicznym rozwija się branża motoryzacyjna. Zaawansowane systemy bezpieczeństwa przekształcają tradycyjny pojazd w inteligentną maszynę – zdolną do komunikacji, analizy, reakcji, a nawet samodzielnego ...
Toyota Celica Supra Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.