WYłąCZNIK/WłąCZNIK POD MASKą--FREELANDER

30 Paź 2008, 22:07

CO TO JEST --NIE TEN Z LEWEJ STRONY OD ZAMKNIęCIA MASKI TYLKO TEN DRUGI PO PRAWEJ---COś Z CENTRALNYM ZAMKIEK I ALARMEM? JAK TO DZIAłA--KTOś WIE?
radek5277
Początkujący

30 Paź 2008, 23:52

ten z czerwona guma na gorze
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

31 Paź 2008, 08:55

NO U MNIE TA GUMA JEST CZARNA ALE PEWNIE TEN---W KSIążCE OD SAMOCHODU PISZE COś PO HOLENDERSKU PORTIER CENTRALNEGO CZY COć TAK
radek5277
Początkujący

31 Paź 2008, 10:33

jest to wylacznik zaplonu w chwili zderzenia -tak przypuszczam jesli mowimy o tym samym wlaczniku -znajduje sie on na grodzi miedzy kabina a komora silnika
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

01 Lis 2008, 21:40

pewnosci nie mam ale to chyba odciecie paliwa czy cos takiego, albo wylacznik centralnego zamka ze jak zostawiasz auto na parkingu to musisz kluczykiem otworzyc. cos takiego mi powiedzial gosciu ile w tym prawdy nie wiem
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

01 Lis 2008, 23:28

WITAM WYŁĄCZNIK UDERZENIOWY POD MASĄ W FREELANDERZE 2.0 DI PODCZAS WYPADKU OTWIERA CENTRALNY ZAMEK A W 1.8i WYŁĄCZA SILNIK...OTWÓRZ MASKĘ I SZYBE KIEROWCY ODPAL SILNIK ZAMKNIJ DRZWI KLAWISZEM NA KONSOLI; I UDERZ NP.TRZONKIEM DRWENIANYM MŁOTKA W TEN WYŁĄCZNIK POD MASKĄ TO ZOBACZYSZ JAK TO DZIAŁA POTEM GO PONOWNIE WCIŚNIJ Z GÓRY
zbigbo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Fiat Tipo - kompaktowy sedan
    Fiat TIPO to całkowicie nowy, czterodrzwiowy samochód, stworzony od samego początku jako trójbryłowy sedan, zgodnie z koncepcją "Born to be Sedan ", co pozwoliło wydobyć zrównoważone kształty włoskiego ...