Nie mówię nie autom z innych krajów ,ale raczej nie. Na 100% odmówię Audi (dla mnie wszystkie tak samo wyglądają
![Zdziwiony :o]()
) ,a Infiniti wygląda jak Nissan 370Z z botoksem... Lotusów szukałem ,ale nie ma. Jest tylko stary i w dodatku z Ameryki Esprit więc nie. TVR to chyba musiałbym 30 lat siedzieć ,żeby znaleźć. Na Astona i Bentleya mnie nie stać. XF wygląda fajnie ,ale nic więcej. W dodatku jest z gazem czyli odpada. Te limuzynki ładne są ,ale nic nadzwyczajnego (choć wyglądają naprawdę nieźle). XK8 tak jak już pisałem fajne, choć szkoda ,że nie łapię się na nową generację ,a co najwyżej XKR z końca produkcji. XJS jest świetne ,ale za dużo spala i jakoś tak po prostu nie.
Z Włoskich podoba mi się Maserati Quatroportte ,ale jest za duże i za dużo pali. Model 4200 wygląda tak sobie ,a 3200 chyba nie da się znaleźć w dobrym stanie. No i jeśli chodzi o klasyki z Włoch to mogłaby być Lancia Integrale HF (
![Szczęśliwy :D]()
) ,ale to raczej tak jakbym puścił wodzę fantazji. Jeśli dopuściłbym auta spoza tych dwóch krajów to zastanowiłbym się nad Porsche 911 3.6 Carrera ,albo nad mega plastikowym Chevym Corvettą. No ,ale to tak raczej jak już nic nie pozostanie. Ma ktoś może jeszcze coś innego?