Witam, Cześć wszystkim, Ostatnio oddałem mazdę 323F bg do mechanika bo coś pukało z przodu, mechanik powiedział, że do wymiany jest amortyzator prawy, bo nic już nie trzyma. Dodatkowo puka coś z przdu na dziurach przy niskich prędkościach, czy to może być łącznik stabilizatora?
Tak się on prezentuje: [link wygasł]
A teraz kwestia tych amorków z przodu, bo zawsze mówiono mi że należy wymieniać je parami. Pierwsze pytanko czy amortyzatory przednie pasują z 323 sedana i 3d? Na alledrogo znalazłem tylko amortyzatory KYB 333130 za około 180zł, jest to dobry wybór? Co warto kupić jeszcze do tych amorków, warto wymieniać, łożysko amortyzatora, poduszkę, odboje i osłony oraz sprężynę? Czy tych elementów koniecznie nie trzeba wymieniać? Bardzo proszę o odpowiedzi i wskazówki co tu robić, bo niedługo zbliża się przegląd, więc trzeba działać
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Lexus UX z najwyższymi wynikami w testach zderzeniowych Amerykański ośrodek badawczy Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) sprawdził poziom bezpieczeństwa nowego Lexusa UX. Konstrukcja crossovera i zainstalowane w nim systemy bezpieczeństwa okazały się tak skuteczne, że ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.