Wymiana foteli w SEAT LEON MK1 2002 na fotele z vw Bora combi 2001

12 Sty 2020, 15:30

Czy taki zabieg opisany powyżej ma sens? Prowadnice i inne mocowania z combi do hatchbaku będą pasowały? Bo mam na zbyciu takie o to ładne fotele z bory, grzechem było by ich nie przełożyć :D
Kamilous1234
Nowicjusz

12 Sty 2020, 16:01

Masz fotele masz auto to czemu sam nie pomięrzysz i sprawdzisz, napewno wiecej byś się dowiedział niż z neta
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

12 Sty 2020, 16:04

Nieukrywam zaoszczędzony czas też mile widziany :) być może ktoś już kombinował w ten sposób stąd moje pytanie
Kamilous1234
Nowicjusz

12 Sty 2020, 16:30

A ile czasu Ci zajmie znalezienie metrowki i zmierzenie rozstawu srub? Ja Ci teraz mogę napisać że pasuje P&P Ty z uśmiecham na twarzy pobiegniesz wykręcić i okaże się że jednak nie pasi :wink: jeżeli masz możliwość to wszystko sprawdź sam bo internet często kłamie :wink: :wink:
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele?
    Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...