Cześć,
Jeżdże VW Polo rocznik 2000, moje pytanko brzmi: Ile może wziąść średni warsztat samochodowy (nie ASO) za wymiane klocków, czyli po kolei domontaż, oczyszczenie, nasmarowanie tloczkow, bez pomiarów zegarowych? Pozdrawiam,
a jak kolega mieszka w bloku to czy ma to zrobić na parkingu a narzędzia wole dać zarobić 100 niż męczyć się z tym jak tak wszyscy będą robić samemu to po co fenicjanie wymyślili pieniądze.daj zarobić komuś a zarobić ci da ktoś pozdro
No tak kolego "grzestv" , ale wiesz jak ktoś lubi coś zrobić przy swoim aucie sam i jak potrafi to czemu nie. Ja akurat znam sie trochę a pozatym jak sam zrobie to mam większą satysfakcję z jazdy Co do tego gdzie wymienić no jak bym miał to robić na parkingu to pewnie bym podjechał do warsztatu zeby wymienili
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Mercedes AMG C-Coupe DTM testowany przez Roberta Kubicę Robert Kubica ma za sobą pierwsze testy Mercedesa AMG C-Coupé DTM na torze Ricardo Tormo nieopodal Walencji. Polski kierowca musiał oswoić się z obcą mu charakterystyką prowadzenia samochodu wyścigowego DTM - najpopularniejszej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.