Wymiana opon i lefg - szukam dobrego warsztatu

18 Kwi 2011, 11:27

Witam.
Pod koniec miesiąca będę zakładał nowe felgi i opony i szukam dobrego warsztatu w Dąbrowie górniczej lub okolicy, gdzie mi nie porysują felg przy zakładaniu opon oraz stosują klejone odważniki a nie mocowane na blaszce przy rancie felgi.
PaVLo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: to cacko ?

18 Kwi 2011, 22:20

Ja zakładałem w NorAuto przy Auchanie felgi bez skazy i odważniki klejone trzymały się elegancko nie odpadały przy ok 200km/h
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

19 Kwi 2011, 18:09

A kupowałeś tam opony/felgi czy po prostu pojechałeś ze swoimi na założenie ?, chodzi mi o to, czy mają usługę zakładania opon nie firmowanych przez nich, czyli dla każdego.
PaVLo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

20 Kwi 2011, 10:40

Kupowałem tam tylko opony ale wydaje mi się za Ci bez problemu założą. Zadzwoń i dowiedz się.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

20 Kwi 2011, 16:27

Podjechałem tam dzisiaj i można bez problemu przyjechać ze swoimi oponami i felgami (ale trzeba zadzwonić wcześniej aby się umówić) i faktycznie, przy wyważaniu kleją odważniki, a to dla mnie bardzo ważne. Czyli sprawa dobrego punktu się rozwiązała, przy okazji założę je od razu na auto.

Dzięki. :wink:
PaVLo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Nowe Volvo V40 - pięć gwiazdek w Euro NCAP
    Nowe Volvo V40 otrzymało najwyższy wynik pięciu gwiazdek w teście zderzeniowym Euro NCAP. Wynik ogólny jest najlepszym odnotowanym kiedykolwiek przez instytut – 98% ochrony dorosłych pasażerów i 100% ochrony ...