Wymiana ori radia w Subaru Legacy 2008

25 Mar 2018, 20:56

Wiem że są panele które można zakupić z Japonii czy tam innej koreii http://avojdm.com/dual-zone-av-panel-set-h6217ag911/ , ale po pierwsze primo takie coś kosztuje blisko tysiaka polskich cebulionów, druga sprawa to jest dla aut z kierownicą po prawej stronie. Szukam powoli jakichś rozwiązań bo auto kupiłem by jeździć wygodnie a nie szybko, a że lubię też słuchać muzyki to coś z tym fantem muszę zrobić jednak.

Pomocy na forach subaru szukać nie będę bo tam większość osób snobistycznie podchodzi do tematu "audio nie potrzebne bo się słucha ryku silnika", ja jednak nie jestem zwolennikiem zarzynania silnika by ciągle słuchać jak wyje na obrotach..

Mój problem tkwi w tym że nie wiem jak się za to faktycznie zabrać , bo cały panel na konsoli nie dość że składa się z radia, to jeszcze jest pod radiem sterownik do klimy i po prawej od radia jest przycisk od awaryjnych .. I nie rozbierałem tego wszystkiego więc i nie wiem czy radio faktycznie jest "jednym " ze sterownikiem klimy czy można jedno od drugiego odczepić.
Wymiana ori radia w Subaru Legacy 2008
Chcę dodatkowo zmienić głośniki, wymiary już mam i wiem gdzie kupię, ale pasowało by kupić jeszcze wzmacniacz by to jakoś grało, ale jakim cudem niby podłączyć to pod ori radio nawet jak kupię drugie ?
gruszon18
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 09 2012
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Golf 3
Silnik: 1.8 GT KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993