Cześć potrzebuje mniej więcej wyceny wymiany progów w Uno Fire 3D, 97r . I czy tylko zewnętrzny styknie czy też przy wewnętrznym da się coś zrobić. Zależy mi na tym aby śmiało podnieść samochód na podnośniku.
Witam, Ja ostatnio wymieniałem progi jednak nie w unie ale w fiacie siena. Koszt samych progów zewnętrznych wyniósł mnie 300zł ( za dwa progi) plus spawanie, szpachlowanie i lakierowanie kolejne 300zł ( 150zł za element) Pozdrawiam.
Dokładnie to dopiero się określi po wycięciu chociaż kawałka progu - czy tylko zewnętrzny czy podproże też do wymiany. niestety UNO mają to do siebie że lubią gnić.
Temat z listopad - pierwsza odpowiedź z marca - i co z tego - forum to nie czat ale miejsce gdzie czyta się różne tematy z różnych okresów i coś dla potomnych może się przydać:)
Mitsubishi L200 STORM - limitowana seria pickup’a W polskich salonach Mitsubishi Motors zadebiutował właśnie napędzany na obydwie osie pickup L200 w specjalnej wersji STORM. Limitowana seria L200 charakteryzuje się bogatym wyposażeniem i bardzo korzystną ceną. Mitsubishi ...
Honda HR-V - kompaktowy SUV Consumer Reports przetestował kompaktowego SUV-a Hondy z niedostępnym w Polsce benzynowym silnikiem 1,8 l. Tak skonfigurowane auto uzyskało średni wynik 29 mpg. W miejskich warunkach było to 20 mpg, zaś na szybkiej trasie ...
Dlatego też mimo wszystko i upływu czasu warto byłoby napisac odpowiedź jak autor sobie z tym poradził oraz ile zapłacił bo to bardzo ważna kwestia na wypadek gdyby ktoś miał podobny problem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.