Widziałem podobne posty tutaj jednak nic mi nie pomogły, linki wygasły. Witam posiadam taki samochód: [link do autocentrum.pl wygasł]
Potrzebuję pewnej porady. Chciałbym wymienić oryginalne radio na radio coś tego typu: Nie wiem jak sprawdzić jaką moc mają moje głośniki? Chciałbym żeby radio które kupię obsługiwało maksymalną moc dla głośników. Druga sprawa to właśnie jeden głośnik w lewych przednich drzwiach mi padł i chciałbym go wymienić na taki sam czy jest gdzieś możliwość kupienia go?
Radio które wydaje mi się solidne: [link do oferty na Allegro wygasł]
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jak sprawdza się Hybryda na bardzo krótkich dystansach 3-5km? Przyszedł mi do głowy pomysł o tym żeby sprawdzić jak napęd hybrydowy zachowuje się podczas użytkowania na bardzo krótkich dystansach. Chodzi tu o jednorazowe odcinki na dystansach około 3-5km. Wiemy, że hybrydy stworzone ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.