Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Madritos napisał(a):Szyba musi być z tego samego auta, czy może być z innej marki samochodu ?
Madritos napisał(a):Jeżeli jest hatchback to nie może być np. z sedana ?
Madritos napisał(a):Szyba jest chyba przezroczysta, ale nie jestem pewien da się to jakoś odczytać z oznaczeń ?
Tył lewą potrzebujesz . Pasują od początku do końca produkcji Fabii I.Madritos napisał(a):http://allegro.pl/szyba-boczna-drzwi-le ... 79976.html -znalazłem taką na pewno różni się rok u mnie jest 2002) nie wiem jak reszta.
bonifacy napisał(a):Skąd ta Twoja pewność ?Madritos napisał(a):Potrzebuję bezbarwną
Kao napisał(a):Druga jest barwiona. Najtaniej wyjdzie ostatnia.
Madritos napisał(a):przyłożyłem białą kartkę i nie wygląda na barwioną.
bonifacy napisał(a):Madritos napisał(a):przyłożyłem białą kartkę i nie wygląda na barwioną.
Ok . Ja myślałem że też mam w swojej fabii bezbarwne, ale jednak mam zielone. Jaką masz tam wersję fabiany ? Ja mam Komfort . Czyżbyś miał Basic ?
Niekoniecznie.Zdarzały się różnice w wyposażeniu wśród modelu.Madritos napisał(a):czyli bezbarwna na pewno tak ?
A i owszem. Po wymianie uszczelki pod głowicą i przepłukaniu układu problem znikł .Madritos napisał(a):A tak przy okazji miał ktoś może problem z kontrolką płynu chłodniczego w swojej fabii ?
Niekoniecznie.Zdarzały się różnice w wyposażeniu wśród modelu.[/quote] A i owszem. Po wymianie uszczelki pod głowicą i przepłukaniu układu problem znikł .[/quote]bonifacy napisał(a):
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SKODA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SKODA