Wymiana tablic rejestracyjnych??

21 Kwi 2009, 10:10

Będę musiał wymienić dowód rejestracyjny, bo skończyło mi się miejsce na wpis o przeglądzie. Tablice rejestracyjne , które mam teraz są czarne. Nie wiem, czy będę też musiał zmienić te tablice na nowe (tzn. białe z czarnymi literami). Może wiecie też ile to będzie kosztować... :?:

Z góry dzięki za odpowiedź.
arekm4
Nowicjusz

21 Kwi 2009, 12:17

Jeżeli samochód posiada stare, czarne tablice rejestracyjne, to będziesz musial pokryć koszt ich wymiany na eurotablice (białe). A ile to kosztuje to nie jestem do końca pewien... do 100 zł.
yesterday
Nowicjusz

21 Kwi 2009, 19:44

są urzędy komunikacji np. we Wrocławiu gdzie jeśli tablice czarne są w dobrym stanie to można przy nich zostać.

przy rejestracji poproś, że chcesz zostawić te tablice. Jakby nie chcieli zostawić mimo, że są w dobrym stanie zgłoś się do kierownictwa urzędu w tej sprawie

Jeżeli nie jest to możliwe to zapłacisz prawie 200 zł

pozdrawiam

Dariusz Sawicki
pozdrawiam

Dariusz Sawicki

Masz problem z rejestracją samochodu?
Daj znać zajmiemy się tym za Ciebie.
DariuszSawicki
Stały forumowicz

Miejscowość: Wrocław
Auto: Nie mam

12 Maj 2009, 11:34

Okazało się, że nie muszę wymieniać tablic, nawet podania nie pisałem. Wymieniłem tylko dowód. Koszt to 60 zł. :grin:
arekm4
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corona 1957 rok
    Pierwsza Corona pojawiła się na rynku w 1957 roku. Początkowo Corona była oferowana z litrowym silnikiem o mocy 33 KM. W 1959 roku został on zastąpiony nowym 45-konnym silnikiem o tej samej pojemności. Kompaktowy samochód ...