Wymiana Walut

29 Maj 2018, 13:35

Gdzie najczęściej wykonujecie wymianę walut przez internet? Który interneetowy kantor cieszy się waszym , największym zaufaniem , a który należy omijać z daleka? jaką mamy pewność że wszystko zostanie załatwione w 100 % z naszymi oczekiwaniami? Korzystaliście z takiego "ekantor" wiele osób ten właśnie poleca.
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia
0

04 Cze 2018, 12:46

Ja dokonuje wymiany na Cinkciarzu. Głównie raz w miesiącu robię rozeznanie i zarówno tu jak i innych stronach kantoru szukam najlepszego kursu dla franka by zapłacić ratę. Ale pewnie nie ja jedna tak robię bo nie ja jedna mam hipotekę w walucie.
myszka2508
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 05 1987
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: BMW
Silnik: 2,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Premiera modelu 3008DKR MAXI
    Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...