Wymiana Walut

29 Maj 2018, 13:35

Gdzie najczęściej wykonujecie wymianę walut przez internet? Który interneetowy kantor cieszy się waszym , największym zaufaniem , a który należy omijać z daleka? jaką mamy pewność że wszystko zostanie załatwione w 100 % z naszymi oczekiwaniami? Korzystaliście z takiego "ekantor" wiele osób ten właśnie poleca.
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia
0

04 Cze 2018, 12:46

Ja dokonuje wymiany na Cinkciarzu. Głównie raz w miesiącu robię rozeznanie i zarówno tu jak i innych stronach kantoru szukam najlepszego kursu dla franka by zapłacić ratę. Ale pewnie nie ja jedna tak robię bo nie ja jedna mam hipotekę w walucie.
myszka2508
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 05 1987
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: BMW
Silnik: 2,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poślizg w zimowych warunkach - co robić?
    Wielu kierowców sądzi, że nigdy nie przydarzy im się poślizg, bo przecież jeżdżą ostrożnie lub są po prostu świetnymi kierowcami. Jednak rzeczywistość może ich zaskoczyć. Lepiej wiedzieć, jak wyjść z poślizgu. Najlepiej ...
    ALT - Amatorska Liga Torowa 2009 / relacja
    To były już ostatnie w tym roku zmagania ALT na Torze Poznań. Druga, a zarazem ostatnia w tym roku impreza z cyklu ALT odbyła się w niedzielę 4 października o godzinie 12:00. Po odprawie oraz badaniu technicznym zawodnicy ...