Wymiana złączki Daewoo Matiz

14 Lut 2012, 22:02

Jeżdżę Daewoo Matizem i dziś udałem się do warsztatu z zamiarem zrobienia przeglądu. Zostałem poinformowany o dziurawej złączce(z przodu na podwoziu taka jakby siateczkowana część) i konieczności wymiany jej. Wracając autem zaczęła świecić mi na żółto kontrolka "Awaria systemu wtrysku" i auto traciło jakby obroty. Powiedzcie proszę czy zaświecenie tej lampki wynika z dziurawej złączki czy to inny dodatkowy problem i coś innego do wymiany? :/
patryk90
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 12 2008

16 Lut 2012, 14:56

witam, całkiem możliwe że jest to spowodowane dziurawą złączką, zapraszam do kontaktu z naszym sklepem https://www.katalogmotoryzacyjny.pl/ser ... 7,887.html
fugithora
Nowicjusz

Miejscowość: Cała polska
Prawo jazdy: 01 09 2001
Auto: Toyota Corolla

25 Lut 2012, 22:17

Można to zrobić samemu kupując np. coś takiego: [link do oferty na Allegro wygasł]
Jacek
jaceknie
Początkujący

Miejscowość: Nowy Dwór Maz.
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Nowa generacja Lexusa IS pierwsze oficjalne zdjęcia
    Światowa premiera całkowicie nowego Lexusa IS będzie miała miejsce 15 stycznia 2013 roku na Salonie Motoryzacyjnym w Detroit. Na rynku europejskim nowy model dostępny będzie między innymi w wersji IS 250 oraz w wersji IS ...