Witam. Mam pytanko ile może kosztowac wymiana zawieszenia w vectra A 93r (amortyzatory,wachacze,końcówki drążków,tuleje,sworznie,łożyska)? W http://pomoc-drogowa.warszawa.pl zaproponowali mi 400zł z wszystkim to tanio??!
W sumie całe przednie zawieszenie - rozsądna cena - wychodzi 200zł za stronę - ja bym dał do zrobienia ( jak bym nie umiał - a ponieważ umiem i wiem co to za robota bo też miałem vectre A) to oddaj auto i będziesz miał Nie szukaj taniej bo będzie po takiej naprawie w domowym garażu a tu masz gwarancje - i koniecznie jedź na ustawienie zbieżności po wszystkim.
Wszystko zależy od tego co dokładnie masz wymienić oraz gdzie kupisz wszystkie części. W sklepach internetowych jest zdecydowanie taniej,więc szukałbym właśnie tam. W warsztacie policzą Ci wtedy za samą robociznę.
Wszystko zależy od tego gdzie kupisz części od zawieszenia,jeżeli w sklepie internetowym oraz zamontujesz je sam to w zasadzie koszty nie będą duże,natomiast jeśli pojedziesz do warsztatu- trzeba policzyć kilka ładnych godzin roboczych.
Otwarcie sezonu i wielki powrót Roberta Kubicy - Grand Prix Australii Przed inauguracją nowego sezonu Formuły 1 zapraszamy do zapoznania się z faktami i ciekawostkami na temat wyścigu o Grand Prix Australii – pierwszym starcie Roberta Kubicy po ośmiu latach przerwy. Melbourne gości GP ...
Kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz Kierowcy często nadużywają sprzęgła, na przykład dotaczając się kilkadziesiąt, a czasami nawet kilkaset metrów do świateł. Jest to nieekonomiczne i niebezpieczne. "Jazda na biegu jałowym i wciśniętym sprzęgle powoduje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.