Witam jestem nowy na forum. Mam problem z Peugeotem 308 1.6vti 88kw 120 km z 2008r. Na komputerze pokazuje wypadajaca zapłon na 1 cylindze blad p0301 i p1337 ktoś z Was tak miał?
Możesz podmienić cewkę np. pierwszą z drugim cylindrem i sprawdzić czy błąd się zmieni. Jeżeli tak to będziesz wiedział że problemem jest cewka, a jeżeli nie to winna może być świeca, przewody idące do cewki, kompresja. To tak na szybko co mi przychodzi do głowy.
Nowości na 2021 rok modelowy Witam, Mimo iż rok 2020 dopiero co się zaczął Volvo określiło zmiany w modelach na rok 2021. Samochody z MY 2021 będzie można zamawiać prawdopodobnie od połowy kwietnia 2020r. Oto najważniejsze ze zmian: - we wszystkich modelach ...
Pierwsze elektronicznie sterowane zawieszenie TEMS – pierwsze elektronicznie sterowane zawieszenie – Toyota Soarer – luty 1983. Obecnie trudno wyobrazić sobie samochód o wysokich osiągach bez elektronicznego systemu sterowania parametrami zawieszenia. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.