Witam. W mojej asterce zdarza sie wypadanie zapłonu tzn. silnik pracuje nierówno, trochę trzęsie, dławi się i nie ma mocy. Dzieje się to tylko na Pb, natomiast na gazie jest wszystko ok. Dziwne jest to, że czasami pracuje dobrze. Świece wymienione na nowe. Cewka sprawdzona.
Problem polega na tym, że auto ma jakby wypadanie zapłonu na Pb, ale na gazie jest wszystko ok. Instalacje mam II generacji na mikserze i chyba LPG korzysta z wtrysków benzyny. Więc co może być powodem skoro na gazie wszystko hula, jak należy
Ano może być problem z samymi wtryskiwaczami,pohulaj na nich na benzynie,a nie wykorzystuj tylko do rozruchu,bo to duży błąd,jeśli się przytarły,to niestety.
ale na gazie jest wszystko ok. Instalacje mam II generacji na mikserze i chyba LPG korzysta z wtrysków benzyny
chyba robi różnicę
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
Skomplikowane zawieszenie - samochód do driftu Pasjonaci rajdów czy wyścigów doskonale wiedzą, że na nic nie zda się mocny silnik i szybka skrzynia biegów, jeśli auto nie będzie miało odpowiedniego zawieszenia. Nie inaczej jest w driftingu. W zawieszeniu ...
Drużyna Zetros - ciężko pracuje na terenie kopalni KWB Turów Bohaterów jest pięciu. Dwa Zetrosy 4x4 zabudowane cysternami firmy Celtech, dowożące olej napędowy pracującym w terenie maszynom i urządzeniom kopalnianym. Kolejny Zetro w konfiguracji 6x6 to pomoc techniczna z zamontowaną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.