A to na terenie Katowic jak szukasz speca od bezawaryjnego otwierania drzwi samochodowych to polecam Serwis Zamków: 570 780 450. Raz miałem dość mocny przypał że zatrzasnąłem kluczyki w samochodzie teściowej i oni właśnie mi skórę uratowali.
powiem tak, korzystałem dwa razy z wypożyczalni samochodów i zależałoby mi, żeby firma Car For You otworzyła również swoja filie w Katowicach, bo są super!
Jak interesuje Cię wynajem samochodu dostawczego to polecam bardzo firmę Citybus. Mają bardzo dobry cennik, a same samochody naprawdę zadbane. Wyglądają jak nowe i w pełni sprawne. Mają dwa modele Reanult Master i Renault Trafic. Bardzo polecam!
Przygotuj auto do zimy Przed sezonem zimowym warto zainteresować się, czy nasze auto jest do niego przygotowane. A co trzeba zrobić, by tą zimę przejeździć bez problemów? O oponach zimowych pisał nie będę, bo to temat znany każdemu. ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.