Wypożyczalnia Warszawa

18 Gru 2015, 13:30

Witam polećcie proszę dobrą wypożyczalnie(tzn tanią) znajomy sugeruje "Best Rent" Jadę na tydzień do stolicy i samochód będzie niezbędny wierzę że jest konkurencja i da się ogarnąć coś tańszego :twisted:
Aldo10
Obserwowany

Auto: nie mam

12 Lut 2016, 13:33

Jak potrzebuję auta zawsze zaglądam do wypożyczalni COMFORTCAR oferuje szeroką flotę pojazdów. Standardem jest pełne wyposażenie. Cennik przystępny dla każdego klienta.
powerhi
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 1979
Auto: Lanos
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 2010

05 Maj 2016, 09:02

Jeżeli w Warszawie to polecam Your Car to moja zaufana firma z której wypożyczałem samochód nieraz i mogę ją polecić każdemu.
Ele12
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 1985
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Toyota Yaris
Silnik: 1.3
Paliwo: Benzyna
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

15 Cze 2016, 10:29

Ja ostatnio szukam wypożyczalni, która ma swojej usłudze wynajem długoterminowy. Jest to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż te, które można zaproponować w tradycyjnej ofercie leasingowej.
Z tego co się zdarzyłem zorientować, to dziś jest sporo takich miejsc, gdzie wypożyczalnie oferuję takie usługi. Ja jednak potrzebuję kogoś z Łodzi lub okolic.
Skoczer
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 10 1981
Auto: AUDI A6
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

30 Cze 2016, 17:40

I w Warszawie i w Łodzi godna polecenia jest wypożyczalnia Panek. Sprawdzona firma, wiesz co dostajesz i nie ma żadnych haków w umowach z nimi. Czy mają długoterminowy to się nie orientuję, trzeba by sprawdzić, ale z krótkiego terminu korzystałem u nich.
gawronrob
Nowicjusz

Auto: Różne - wypożyczam

03 Lis 2016, 14:21

Wypożyczyłem Superba z Rent and Go i byłem zadowolony. Fajne szybkie auto, nowe i zadbane, świetnie się jeździło. Kaucje oddali ekspresowo, wszystko bez najmniejszych problemów, więc na pewno wrócę.
automaniak81
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 1981
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mazda6
Silnik: 2.0 165KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...

23 Lis 2016, 09:53

Cena to nie jest jedyny czynnik na który powinno się zwracać uwagę przy wypożyczeniu auta. Dla wielu jest to najważniejsze a potem żalą się,ze za jazdę nieubezpieczonym autem i za spowodowanie stłuczki przyszedł im poważny rachunek do zapłaty.

Sugeruje wybierać duze , sprawdzone wypożyczalnie, które oferują ubezpieczone auta. Jedną z lepszych jest Avis - samochody są nowe oraz mają dobre ceny.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek :)
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

26 Sty 2017, 14:57

Mnie również dziwi fakt, że są jeszcze ludzie, których w kwestii tak poważnej jak wynajem samochodu interesuje wyłącznie cena. To nie jest kupienie bułki w sklepie, zresztą kupując bułkę również nie kierowałbym się jedynie jej ceną. Wynajem auta jest poważną sprawą i może za sobą nieść poważne konsekwencje jeżeli wybierzemy jakąś firmę, która zechce próbować nas zrobić potem w konia. Raczej też zalecam korzystanie z dużych marek jak na przykład Panek.
konradoo300
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 03 1930
Auto: Opel

28 Sty 2017, 22:41

Ja korzystałem tylko z wypożyczalni busów w Warszawie. Przyjechaliśmy z kolegami pociągiem do Warszawy, tutaj pożyczyliśmy busa i ruszyliśmy do Czech na narty. Wyszło nas to taniej i nie musieliśmy targać sprzętu po pociągach i autokarach. Osobówek niestety nie wypożyczałem i się nie orientuję.
maciek898
Nowicjusz

Auto: Nissan Juke

08 Maj 2017, 19:10

Takich wypożyczalni jest wiele, warto przed wynajęciem auta trochę opinii poczytać na jej temat. Ja sobie dobrze sprawdziłam firmę fatcar i dopiero później zdecydowałam sie na skorzystanie z oferty. Więc jeśli będziecie w Poznaniu to skorzystajcie z ich samochodów, szybko sprawnie, tanio i działają przez całą dobę.
Adamila021
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 02 2006
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Toyota Yaris
Silnik: 1.6
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1999

07 Gru 2017, 14:43

Sprawdź sobie ofertę Bziuk, tyle że oni zajmują się głównie dostawczymi. A Ty jakie potrzebujesz?
Leather
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 09 1932
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Nie mam

21 Kwi 2018, 10:45

Panek jak dla mnie ma korzystne ceny. Jeśli będziesz stałym klientem to możesz dostać rabat :) Plusem jest duży wybór zadbanych aut.
joachim33
Obserwowany

Auto: Fiat

15 Maj 2018, 10:23

W W-wie jest wiele wypożyczalnia aut, wynajmujących auta zarówno na kilka dni, jak i wiele miesięcy. Kilka jest przy lotniskach, jak np. Carfree, na ogół auto można zarezerwować przez internet, zaoszczędzi to czasu na miejscu, gdzie formalności nie powinny zająć więcej, niż kilkanaście min.
adamm90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1990
Auto: Opel Astra Sedan

31 Maj 2018, 17:45

Także uważam, że Panek ma dobre ceny. No i jest bardzo profesjonalną firmą. Nigdy się na nich nie zawiodłem.
janek348
Nowicjusz

Auto: Skoda

16 Lip 2018, 17:39

Niskie ceny wynajmu ma warszawska wypożyczalnia FleetCorp
Ja robiłam rezerwacje poprzez formularz na ich stronie. Nie mają limitu kilometrów, a auto można zamówić w wybranym przez siebie miejscu.
greene
Obserwowany

Auto: Toyota