REKLAMA
Ostatnio mialem zaszczyt wspolorganizowac impreze Autotraper Moab Challenge. Bylem przewodnikiem po szlakach Moab dla grupy z firmy Autotraper z Lodzi.
Zabawa byla swietna..na szlakach spedzilismy z grupa 4 dni...plus jeden dzien pojechalem tylko z kumplami na hardcorowy szlak Rusty Nail.
Oto relacja zdjeciowa i pare filmow:
Zdjęcia na forum w galerii galeria/search.php?user_id=3166
Dzien pierwszy oficjalnej imprezy ..wjazd na Hells Revenge:
Jeden z uczestnikow w Rubiconie na pierwszym podjezdzie:
Grupa na szlaku:
Pierwszy przystanek:
KUmpel prowadzi uczestnika przez Tipover chalenge:
Tego pana poznajecie?
Dzien drugi...moja grupa na Moab Rim:
Ja gdzies na szlaku:
Podczas zjazdu z jednej z przeszkod w dlugim JK spadla opona....wymiana byla niecodzienna:
Dzien trzeci...Poison spyder:
Ja prowadze jednego z uczestnikow na jednej z przeszkod:
Zeby nei bylo nudno sprawdzalem mozliwosci swojego jeepa
Dzien czwarty Steel Bender:
Jedna z przeszkod:
Gdzies na szlaku kumplowi zaczelo padac lozysko przedniego kola...niestety nie byl w stanie dojechac do motelu..naprawa odbyla sie na drodze:
A w piatek grupa pojechala na Rafting a my kozystajac z dnia wolnego pojechalismy na Rusty Nail...na ktorym mielismy kilka awarii:
Kumpel na pierwszej przeszkodzie wygial drazki kierownicze
A po naprawieniu ich i wzmocnieniu moja raczka od hi-lifta zaatakowal przeszkode jeszcze raz i zerwal krzyzak:
Jedynym ktory obyl sie bez awarii byl Dan:
Przeszkoda "No left turn":
Jak widac przeszkody na Rusty Nail sa sporych rozmiarow:
Ja na kilku spalilem gume....tak ze na skalach pozostal granulat :rock:
Niestety na jednej przywalilem tylnym mostem i flansza ktora to nie wytrzymala obciazenia...i trzeba bylo wymieniac te czesci plus krzyzak na szlaku:
Kumplowi na jednej z ostatnich przeszkod nie wytrzymal wal....i zabral ze soba w ostatnia droge krzyzaka oraz flansze.....a zapasowa juz zuzylismy do naprawy mojego zloma.
Tak asekurowalismy jego jeepa padczas naprawy:
W piatek wieczorem odbyla sie impreza na ktorej rozdane zostaly pamiatkowe trofea:
I nasza cala grupa:
W sobote rano pojechalismy do Clorado do parku narodowego Mesa Verde:
A wieczorem odwiedzilismy park Arches:
I na koniec kilka filmow:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]