Witam. Dziś miałem sytuację na drodze jak na poniższym zdjęciu. Mianowicie po wyjechaniu z zakrętu upewniłem się, że nic nie nadjeżdża z naprzeciwka, zacząłem wyprzedzać, kiedy byłem na wysokości samochodu czerwonego, pani bez zastanowienia wrzuciła kierunek i skręciła zajeżdżając mi drogę. Na pewno nie miała wcześniej włączonego kierunku. Dodam, że drogi które dochodzą do "głównej" są to podjazdy kilku/kilkunastometrowe z kamienia prowadzące pod domy. Mało co brakło i doszło by do stłuczki, stąd pytanie czyja była by wina? Na moje oko, tej pani. Czekam na odpowiedź.
Toyota Corolla WRC (1997–1999) Pierwsza połowa lat 90. na rajdowych trasach należała do modelu Celica GT-Four. Pierwsza Celica z napędem na wszystkie koła dowiodła swych zalet jako świetny samochód wyczynowy, zdobywając tytuł mistrza kierowców ...
Volkswagen zmienia plany dotyczące sportu samochodowego Marka Volkswagen zmienia swoje plany dotyczące aktywności w sporcie samochodowym. Od 2017 roku Volkswagen będzie koncentrował się na nowych technologiach oraz dyscyplinach angażujących klientów. Po czterech latach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.