Tuż po zakupie auta okazało się, że jadąc samoczynnie przerzuca automat na N. Nie można wtedy ruszyć ani do przodu ani do tyłu. Czy ktoś może polecić jakiś warsztat w szczecinie?
Główna przyczyna tych półautomatycznych skrzyń biegów MMT to sprzęgło i kalibracja skrzyni warto też sprawdzić olej i jego poziom. Czasem pomaga sama kalibracja ale jak sprzęgło jest już słabe to bez jego wymiany nie uda się jej zrobić poprawnie, a pierwsze efekty to właśnie wyrzucanie biegu na "N" podczas postoju następnie już podczas jazdy.
Olej 2 dni temu wymieniony. Wątek widziałam, ale właśnie szukam namiarów na warsztat który dobrze robi kalibrację skrzyni w Szczecinie. Prosze ewentualnie przez priv!
Sam wymieniałeś czy w warsztacie? Coś się zmieniło po wymianie?
Ja akurat nie orientuję się w warsztatach w twojej okolicy ale myślę że jak znajdziesz taki który ogrania tylko skrzynie automatyczne i jest bezpośrednio na nie nastawiony da radę to zrobić poprawnie.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Mercedes GLS - 7-miejscowy SUV klasy premium Oznaczenie GLS pojawiło się w 2015 roku wraz z faceliftingiem drugiej generacji tego modelu, która funkcjonuje na rynku od 2012 roku. Ceny najtańszej odmiany niemieckiego auta zaczynają się zgodnie z cennikiem od 374 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.