Wyskakujące Reklamy w Google chrome

06 Lis 2013, 10:53

Witam serdecznie

Ostatnio zainstalowałem przeglądarkę Google chrome bo Mozilla mi strasznie wolno chodziła, po instalacji Chrome jest bardzo szybki i ma dużo funkcji ogólnie fajna przeglądarka tylko że jedynie mam problem z wkurzającymi wyskakującymi Reklamami. Zainstalowałem rozszerzenie Ad Block który mi wcale nie pomógł, potem Website Blocker owszem blokuje zawartość strony ale i tak jest wyskakujące okno,podczas grania np: minimalizuje sie gra bo wyskoczyła zablokowana reklama. Albo jak coś ściagam zostawiam kompa na 3h wracam i widzę 15 kart otwartych z zablokowana zawartościa... szału można dostać

Jest jakiś sposób/program żeby nie włączał wyskakujących okien, dodam że w ustawieniach mam zablokowane wyskakujące okna, Google chrome 28

Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi
kamilo3773
Początkujący

Miejscowość: Kłodawa
Prawo jazdy: 05 05 2011
Auto: VW Polo 86c2f =D

11 Lis 2013, 13:54

Addblocker
corki
Nowicjusz

Auto: audi a4

16 Gru 2013, 14:10

Potwierdzam addblocker jest najlepszy
audi99
Nowicjusz

Auto: Adi b5
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Dwie lewe ręce - obsługa własnego auta
    Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...